Hvordan man kan lave Pull kæder på loft Fans

December 20

Loft fans giver beroligende brister for frisk luft i ethvert rum, tilføje tiltrængt omsætning og køling. Mange ældre huse, især dem uden aircondition, har svigtende loft fans i-behovet for grundlæggende vedligeholdelse. En af de mest modbydelige dele af loft fan reparation kan være en snappede pull kæde. Det kan være meget frustrerende at skulle trække sig ud en trappestige eller stol til at komme på den forkortede, halv-brudt kæde. Heldigvis, hvis din fan, selv ikke er beskadiget, simpelthen fastsættelse kæden er relativt enkel med de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Hold kæde brudt stykke. I de fleste tilfælde, kan du genbruge dette for at forhindre stilistiske sammenstød eller unødvendige udgifter på en ny kæde.

•Indstil om din kæde er beaded eller sammenkædet. En beaded kæde vil bestå af flere små metallisk bolde hængte sammen---denne type kæde fælles for loft fans. En sammenkædet kæde ligner mere en traditionel kæde, med enkelte, cirkulær links forbinder sammen.

•Brug needle-næse tænger til at bøje fra hinanden linket på den knækkede ende af en forbundet kæde. Ikke strække hyperlink åbne til at danne en større, gabende cirkel. I stedet forsigtigt bøje det sidelæns for at bibeholde den cirkulære form og skabe et hul uden åbning af selve linket. Hvis kæderne ikke har pre-cut sømme for let bøjning, skal du købe en lille metallisk ring og bøje det i overensstemmelse hermed.

•Sæt den brudt, bøjet frisk ende af kæden til den laveste link hængende fra loftet. Twist link tilbage på plads, fjerne kløften.

•Brug et lille stik lås for beaded kæder. Disse kæder er meget nemmere at lave end de sammenkædede kæder beskrevet i trin 3. Bare snap lås på enderne af pull-kæden. Mens forsyninger til sammenkædede kæder kan købes nemt på isenkræmmere, er sådan hægter mere ofte tilgængelige på smykker sælgere og håndværk butikker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com