Hvordan man dyrker klatring roser i Potter

December 20

Hvordan man dyrker klatring roser i Potter

Du elsker roser, især klatreroser, men du bor i en lejlighed. Men lejlighed levende forhindre ikke dig i voksende klatreroser. Der findes flere sorter af miniature roser, der vokser fra 6 til 10 fod lange og med succes kan dyrkes i en gryde. Så længe de modtage tilstrækkelig sollys og har noget at være uddannet på, kan du vokse klatreroser. At være mindre end de fuld størrelse sorter, miniature roser er lettere at pleje og dem, der dyrkes i Potter kan tages med dig skal du flytte.

Instruktioner

•Se det sted, hvor du planlægger at sætte gryde med klatring steg. Alle roser, uanset deres størrelse, har brug for masser af sollys (mindst 6 timer) hver dag. Hvis de kun får solen en del af dagen, gør de bedre med morgensol.

Forpakket miniature klatring steg og pot for rose. Disse roser kan generelt være fundet på plante planteskoler eller online på virksomheder som John's Miniature roser. Hvilken rose du vælger bør afhænge af størrelsen af den modne rose og størrelsen af puljen til Rosen. Puljen skal være mindst 8 inches tværs til at begynde med; Rosen kan transplanteres til en større potte senere som det vokser. Kontroller, at puljen har tilstrækkelig drænhuller. Holde den steg i et solrigt sted og vandes jævnligt indtil du kan transplantation det til puljen.

•Transplant rose et sted hvor der er noget at fange vand, som en stor balje eller udenfor på græsset, som denne procedure kan få rodet. Bland flere spiseskefulde af alle formål plante mad i en spand vand. Forsigtigt fjerne rosen fra beholderen og sæt den ned i spanden med vand/gødning løsning; justere vandet, så rødderne og nogle af den nederste del af Stokke er dækket. Dette vil hjælpe rose har færre problemer med transplantation chok og vil bosætte sig i sit nye hjem hurtigere.

•Mix lige store mængder af pottemuld, havejord og sphagnum i en spand. SCOOP blandingen i gryden, til omkring halvvejs fuld. Flytte rosen fra opløsningen vand i gryden og justere højden på jorden, så den rose bud union (joint-lignende knop mellem steg Stokke og rødder) er omkring 2 inches under toppen af puljen. Nestle rose lidt i jorden. Bland flere pottemuld, sphagnum og havejord i andre spanden med vand, indtil det har konsistens af suppe. Har nogen hold rosen på plads i sin ny gryde og hæld soupy jorden omkring Rosen, indtil rødderne er dækket. Hurtigt færdig med at udfylde pot, vekslende mellem pottemuld og havejord at beholderen indtil soupy jord blanding er autoriseret. Dette trin vil være ganske rodet, da vandet begynder flyder fra bunden af drænhuller.

•Sæt et espalier for miniature rejste sig for at kravle op på; Placer den mod kanten af puljen til at undgå at beskadige plantens rodsystem. Sprede en 1-tommer lag af muld på toppen af jorden omkring rosen og lidt dækker Unionens bud. Sæt rose's pot på et solrigt sted.

•Kapacitet klatring steg dagligt i to uger og derefter hver anden dag for to uger. Gradvist afdække muld fra Unionens bud i løbet af denne tid. Når du ser den rose, sætte frem ny vækst, reducere vanding til flere gange om ugen. Med passende drænhuller, chancerne for over vanding rosen er reduceret, men tillader ikke jord at bo vandlidende; Det kan beskadige rosen og forårsage sygdom. Som klatring rosen vokser, vil det nå mod sollys. Justere placeringen af puljen vil hjælpe rose vokse opad.

•Tie Stokke af miniature klatring steg let til tremmer som de vokser, ved hjælp af sejlgarn eller fleksible floral wire. Beskære miniature steg det samme som du ønsker større sorter og holde i jorden under det renset fra nedfaldne blade eller kronblade. Anvende vegetabilske fødevarer udviklet specielt til container-dyrkede planter efter dens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Roser i alle størrelser elsker kaffe og te haver og banan-skræl. Spoon nogle kaffe eller te haven regelmæssigt på jorden under Rosen. Grave en lille hul i nærheden af rose, stokken et stykke banan skræl i og dække det op.
  • Miniature roser har torne bær beskyttende havearbejde handsker, når du arbejder med dem.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com