Sådan Stop træ rodskud fra voksende

January 29

Sådan Stop træ rodskud fra voksende

Suckers skyde fra rødder i hele gården og omkring anlægget base i både levende og skære træer og buske. Metoden med at stoppe sucker vækst afhænger af, om træet er levende eller død. Suckers er særlig udbredt i prydplanter frugttræer, der dyrkes på podede rodstok og træer som black locust (Robinia pseudoacacia), dyrket i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 9.

Hånd fjernelse

Hånd fjernelse er den nemmeste måde at stoppe rodskud fra vokser, men det tager også de fleste tålmodighed. Suckers vokse fra bittesmå knopper omkring stammen base der bliver resprout flere gange, hvis de ikke fjernes. Roden suckers er kendt at poppe op på ethvert punkt langs rodsystemet. Det er ikke ualmindeligt at finde roden suckers på anden siden af en gård, langt væk fra den faktiske træstamme. Fjerne rodskud som tæt på punktet af oprindelse som muligt, så bud er også fjernet. Dette kræver muligvis grave rundt i bunden af træet for at afdække punktet af oprindelse, eller grave ned til roden i midten af gården. Hvis suckers er ung, du kan simpelthen trække dem ud med hænderne og knopper skrælle normalt sammen med dem. Fjern eventuelle nye suckers så snart de spirer og du i sidste ende vil bremse deres vækst, selv om du ikke måske kunne stoppe dem helt.

Bioklip

Et tykt lag barkflis omkring anlægget base hjælper overdøve sollys, der tilskynder sucker vækst. Dække området godt efter trække rodskud fra træet base at hjælpe undertrykke ny vækst. Træer med lavvandede rødder har tendens til at sucker stærkt, om overfladisk rodnet er en del af den naturlige vækst vane eller et resultat af tætte jord, der er vanskeligt at trænge ind. Disse træer drage fordel af en ring af muld under baldakinen. Sucker vækst omkring cut træer kan yderligere modvirkes ved at dække området med et lag af sort plast før du tilføjer barkflis. Plastik blokerer sollys og vand fra fodring rødderne og kan til sidst stoppe rodskud fra vokser.

Vækstregulatorer

Planteprodukter vækst regulator kan stoppe sucker vækst i op til tre måneder. Professionel landscapers og træpleje kan bruge produkter, der indeholder den kemiske maleinhydrazid, men boligejere er begrænset til produkter, der indeholder naphthaleneacetate (Nielsen). Disse produkter er typisk tilgængelige i klar-til-brug spray flasker, men koncentrerede produkter skal blandes til en 1 procent løsning. For eksempel, bør et koncentrat med 40 procent naphthaleneacetate være blandet med en hastighed på ca 1 ounce af vækst regulator per gallon af vand. Spray det åbne sår generøst med vækst regulator umiddelbart efter at trække off eller skære suckers. Denne behandling er mest effektiv på suckers fjernet i foråret og sommeren.

Herbicid

Herbicid bør ikke bruges til at behandle suckers på levende træer, hvis du ønsker at holde træet i din landskab. Herbicider med aktive kemikalier triclopyr og glyphosat arbejde godt for at stoppe sucker vækst på træer og buske, der er blevet skåret ned men fortsætte med at producere nye skud. En 2 til 3 procent løsning af disse kemikalier fungerer bedst, og du kan som regel finde dem i klar-til-brug spray flasker. En fælles glyphosat produkt med 41 procent glyphosat indhold bør være blandet med en hastighed på 2 2/3 ounce til at gøre en 2 procent løsning. Du kan sprøjte herbicid direkte på blade og stængler af rodskud og vente omkring 10 dage for dem at dø. Hvis suckers bevise særligt aggressive, prøve at skære tips og nedsænkning dem natten over i en kande af herbicidet løsning så de drikker så meget ind i rødderne som muligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com