Sådan installeres Bruce Hardwood gulve

January 29

Bruce hardwood gulve er en prefinished, solidt træ produkt fremstillet som en fjer og not installation. Installeret med en blind gulvet sømpistol, gør det en smuk etage uden rod og besvær af produkter, som skal være færdige efter installation.

Instruktioner

Forberedelse

Farvningsretning på typen af eksisterende gulvbelægning, det vil sandsynligvis nødt til at blive fjernet. Tæpper skal fjernes. Vinyl ark og vinyl fliser kan efterladt på stedet, hvis godt overholdt.

•Fjern baseboard og sko Gulvlister. Hvis baseboard vil blive genanvendt, omhyggeligt pull afslutte søm ud gennem ryggen og markere hvert stykke placering på bagsiden. Fjern døre fra døråbninger. Grundigt rense arbejdsområdet, først fejning og støvsugning.

•Skabe gulve i værelser vil det være installeret i. Tillad gulvbelægning at acclimate til tre dage før installation.

•Indstil underlag er nødvendig og hvor tyk det bør være. Hvis hårdttræ gulv vil butt mod et keramiske flisegulv, lå et stykke af hårdttræ ved siden af. Hvis toppen af hårdttræ er 1/8 tomme eller mere under niveauet for flisen, måle forskellen og installere krydsfiner underlag i denne tykkelse.

•Brug en jamb så, skær bunden af enhver dør syltetøj væk, ved hjælp af et kort stykke af hårdttræ gulvbelægning som en guide for tykkelse. Ønskede gulvbelægning at passe under døren papirstop, ikke imod den.

•Indstil retningen du vil lægge på gulvet. Lægge gulvet parallelt med den største vinduer på værelset vil vise træet bedre, mens æglæggende det vinkelret på det største vindue vil gøre rummet synes dybere (større).

Installere Hardwood Floor

•I de fleste værelser, vil du ønsker at starte parallelt med den største vinduer. Udrulning colophonium papir eller følte og tack det med et par hæfteklammer, at holde det glat, mod gulvet og overlappende sig omkring seks inches. Bare korte nok til at holde det fra at flytte.

•Beskyttelseshætte til at klikke kridtstreg bredde af rummet. Linjen bør være parallel med din installation retning og en afstand svarende til bredden af din gulvbelægning plus 1 tommer fra start væggen. Mål for denne linje i mindst to steder mindst to fødder fra hinanden.

•Åbn tre kasser af gulve. Sortere stykkerne i lange, mellemlange og korte stykker. Dette gør det nemt at vælge stykker, mens du installerer. Afbrød tungen ender på højre sidevæggen kun.

•Vælg nogle lange starter stykker og lægge dem langs linjen kridt med den tunge side vender væk fra udgangspunktet væggen. Bruge finish sømpistol til at fastgøre planker på gulvet. Sideløbende groove ansigt søm begynder to inches fra årets planke og hver seks inches. På den tunge side, blind negle ind i tungen sømning lomme i en 45 graders vinkel hver seks til otte inches.

•Note, der med ryggen på den begyndende væg, den tunge ende af plankerne bliver din højre. Når plankerne abut det højre og venstre væg, økonomiklasse 3/4 tommer. Hvis et stykke er præcis den rigtige længde, afbrød tungen med gering så snarere end at overlade det.

•Installer den anden og tredje række af planker ligesom den første, ved hjælp af finish sømpistol. Være sikker på leddene i første række er seks eller flere inches fra enhver fælles i den anden række. Efter den anden eller tredje række, kan du bruge ordet sømpistol og bare søm gennem sømning lommen i tungen.

•Fortsæt installation indtil de endelige rækker er nået. Undgå stigen intensivering (Se tegning), som du installerer flere rækker.

Installation omkring hindringer

•Installation omkring hindringer såsom rør eller dør syltetøj kan kræve at foretage særlige nedskæringer. Installere gulve lige op til forhindringen. Stykke til at passe omkring det, lå stykket der skal skæres på toppen af det sidste stykke, at være sikker på det er i den rigtige retning. Indstil kompasset til smalleste Mellemrumsbredde og skriver stykket. Skære det med en stiksav eller båndsav.

•Installation omkring gulvet kanalerne ventilationskanaler er ikke kompliceret. Ansigt søm i træ dækker på plads og installere gulvbelægningen lige til dem. Du bliver nødt til at måle omhyggeligt selv, så vær præcis.

•Hvis hårdttræ gulvet støder op en keramisk flisebelagt område, skal du sørge for at efterlade den korrekte hul, 3/4 tommer, for udvidelse. Bruge en T-skimmel til at dække hul. Gulvtæppe områder, bruge et overgangsstykke.

•Hvis du nødt til at vende retning, at komme ind i et skab for eksempel installere en sløjfe i groove siden af planken allerede på gulvet. Bare installere gulvbelægningen ind i skabet som sædvanlig, ansigt sømning når du kommer til væggen og gulv sømpistolen ikke passer.

Færdigbehandling af

•Når du nå den modsatte væg fra den ene, du startede, er du næsten færdig. Sidste tre plankerne bliver nødt til at være naglet ved hjælp af finish sømpistol.

•Den første to rækker, blot søm gennem sømning lommen i tungen på en 45 graders vinkel. Placere søm omkring seks til otte inches og begynde omkring tre inches fra slutningen.

•Du skal ansigt søm den sidste række. Få bestyrelserne på plads og plads til dem ved hjælp af et brækjern med en blok mod væggen. Ansigt søm med den afsluttende sømpistol hver seks inches og en halv inch fra forsiden og bagsiden af brættet.

•Hvis den sidste række efterlader et hul over en tomme lang, rip cut planker til at passe og står over for søm dem på plads. Sørg for at begynde mindst tre inches fra slutningen af hver rip cut planke.

•Fyld nogen ansigt naglet huller med farvet kit, der matcher farven på træ. Geninstallere baseboard molding, at holde bunden selv med gulvet. Tilføje sko molding, hvis nødvendigt eller ønskede.

Tips & advarsler

  • Når måling inden du køber, tilføje 10 procent til det areal, som du vil have afskåret affald. Naturlig træ varierer i farve og korn. Et par "usmageligt" stykker vil altid findes. Enten at medtage dem som enhver anden brik eller læg dem, hvor ingen vil se dem. Mange mennesker føler de ulige stykker tilføje karakter. Altid arbejde ud af tre bokse på et tidspunkt. Dette holder de forskellige nuancer af farven godt blandet. Nær slutningen, du vil vente med at åbne den sidste kasse eller to indtil du er sikker på du har brug for dem. Åbnede kasser kan være vanskeligt at vende tilbage. Ekspansion er meget vigtigt. Glem ikke at opretholde dette 3/4 tomme hul omkring hver hindring og væg eller dit gulv kan spænde. Forud for installationen af gulv eller underlag, gå gulvet forsigtigt og langsomt. Lave nogen knirker nu, før gulvet går ned. Selv hvis dit gulv ikke kræver underlag til at matche op med fliser eller andre gulve, overveje at bruge en 3/8 tommer underlag for at styrke sub gulv. Dette reducerer sagging, især hvis sub gulv er ældre eller tyndere end normalt. I begyndelsen, vælger et kort stykke, skære det til omkring seks inches og bruge det som en slagklods. Placer groove kanten mod tungen og tryk med en kølle. Dette forhindrer skader gulve. Holde en halv kasse med planker, lang, mellemlang og kort. Hvis en planke behov for reparation senere, vil du have det. I værelser længere end 20 fod skal du ekstra ekspansion plads. I stedet for at tilføje det på væggen, skal du tilføje det i midten. Bruge dimes eller små skiver til at oprette en næsten umærkelig gap om hver 10 rækker. Tilføje to flere rækker og tage dem ud. Hvis du tilføjer flere så to rækker, vil det være vanskeligt at fjerne dem. Hullet vil ikke vise, men det vil tilføje til kvaliteten af installationen.
  • Alle personer i området bør bære sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller. Finish soempistol og blinde soempistol vil sende negle flyver hvis en hindring er ramt. Undgå at miste øje, bære beskyttelsesbriller, når du bruger alle elværktøj. Trykluft klammepistoler er farlige. Altid meget opmærksomme og koncentrere sig om dit arbejde mens du bruger dem. Aldrig omgå sikkerhedsmekanismer. Afbryde dem fra lufttilførsel når den ikke er i brug. Træstøv er farligt at ånde. Bære en NIOSH godkendt maske, hvis støv niveauer er høje og altid, mens opskæring træ.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com