DIY Simple haven hegnet ideer

December 22

DIY Simple haven hegnet ideer

Opbygge et hegn i din værftet kan tilføje gode udseende og sikkerhed. For at bestemme det bedste haven hegnet til dit hjem, først bestemme, hvad du ønsker hegnet at gøre. For eksempel, er et hegn, der forbedrer din baggård landskab forskellige fra den ene du ville vælge for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Et hegn er en enkelt weekend-projekt, som de fleste gør-det-selv kan udføre uden hjælp.

Sten hegn

Med den rigtige placering af sten, kan du oprette en holdbar haven væg uden brug af mørtel. En tør stenmur kræver en god portion planlægning at placere sten uden stænger eller mørtel til at holde dem sammen. Dette er en billig mulighed for boligejere på et budget. Brug sten fra dit område eller har sten leveret til hjemmet fra et stenbrud selskab til at bruge til hegnet. Brug morter til holder stenene sammen uden bekymrende omkring nøjagtige placering. Bruge en række sten størrelser til at skabe en interessant stenmur omkring dit hjem og haven.

Stakit

Det hvide stakit er et charmerende look til et land hjem haven. Køb træ Stokke fra hjem forbedring butikker og bygge hegn omkring dit hjem. Et træ hegn kræver vedligeholdelse og regelmæssig maleri. Vinyl hegn i et hvidt stakit design kræver meget mindre vedligeholdelse og pleje. Variationer over det hvide stakit, Vælg farver koordinere med dit hjem. Måle pladsen omhyggeligt før du køber vinyl eller træ.

Jern hegn

En jern hegn fungerer godt med nogle hjem arkitektoniske design såsom en spansk stil. Du kan muligvis finde bjærgning materialer til at bygge en billig hegn omkring din have. Skjule fejl i materiale med planter, der klatre op hegnet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com