Sygdomme i himlen blyant Holly

December 22

Sky blyant holly eller ilex er relativt skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse resistente. Sky blyant er en holly med ovale blade, der ikke har skarpe kanter. Planten vokser opad i en tynd kolonne 8 til 10 fod og gør en god accent eller grænse plante. Sky blyant er en japansk kristtorn, der blev opdaget i naturen og formeres ved stiklinger. Anlægget er modtagelige for nogle af de mere almindelige sygdomme, holly, men de er normalt ikke liv truende.

Sort Root Rot

Sort root rot er forårsaget af en svamp og er et fælles problem i japanske holly. Første symptomer er underjordiske på roden men i avancerede tilfælde det stunts ende væksten af træet. Rødderne bliver sorte og rådne og i sidste ende vil være ude af stand til at tegne næringsstoffer og fugt fra jorden. Bladene er gule og misfarvede med klorose, en mangel sygdom. Planter inficeret har tendens til at falde hurtigere i tørre perioder og dø.

Phythophthora Root Rot

Phythophthora er normalt ikke en dødelig sygdom, men det misfarve bladene og reducere vigor af holly. Bladene kan falde af, og anlægget kunne synes at være tørke understregede. Svampen faktisk vokser på rødderne af planter, der er i våde jordbundsforhold. Symptomerne starter i en ekstremitet eller gren og derefter spredt langsomt. Det kan tage år af eksponering, før anlægget viser alvorlige tegn på sygdommen. Meget unge planter kan dø ganske hurtigt fra Phythophthora fordi deres rodsystemer ikke er stærke.

Armillariella Mellea

Armillariella mellea er en dødelig sygdom af holly og opstår på ældre planter. Sygdommen er fra champignon root rot fungus og det vil forårsage planter til at dø meget pludseligt. Det er en fælles svampe, der er knyttet til rødderne af planter, men dens ernæringsmæssige behov kan afløse de af planten.

Leaf Spot sygdomme og sodede skimmel

Leaf spot sygdomme er talrige og påvirker mange typer af planter. Sky blyant vil de skæmmer eller mar skønheden i bladene men forårsage nogen varig skade. Spot sygdomme er også fra svamp og er mere udtalt i de våde sæson eller Hvornår planter vandes overhead. Sodede skimmel stammer fra honningdug udskilles af bladlus og skala. Hvis du har enten insekt, er chancerne gode, du vil have fuzzy sorte pletter på dine blade.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com