Coleman lanterne oplysninger

December 22

En Coleman lanterne er en nødvendighed for enhver, der elsker vandring, camping eller tilbringe tid i den store udendørs. Coleman begyndte at lave lanterner mere end 100 år siden, og moderne lanterner nu omfatter grundlæggende brændstof-drevne lanterner og dem, der bruger genopladelige batterier.

Typer

Coleman lanterner er opdelt i batteri-drevne lanterner, flydende brændstof lanterner, propan lanterner og petroleum lanterner. Brændstof-drevne lys bruge flydende brændstof, der lyser med en væge løber gennem midten. CPX serie af lanterner kører på en medfølgende batteripakke og "D"-batterier, men lanterner også arbejde med den valgfrie genopladelige magt patron, som Coleman sælger separat.

Advarsel

Coleman anbefaler, at du kun bruger brændstof produceret af firmaet i brændstof-drevne lanterner. Du skal også bruge den specifikke type brændstof til lampen og aldrig bruge et alternativt brændstof kilde. For eksempel, kan gas eller Petroleum bruges i en propan lanterne potentielt forårsage brand eller eksplosion. Vær forsigtig, når at røre ved Lygten, især hvis du bare slået det fra. Metal lanterner kan holde på varmen og potentielt brænde din hud. Kun løft lygten ved den vedlagte håndtag.

Købe de rigtige

Før picking en ny lanterne, tage lidt tid at overveje din primære brug for det. Propan lanterner og flydende brændstof lanterner er generelt temmelig tunge og kan indeholde en glasskærm, hvilket vanskeliggør transport. Lanterner af denne type er bedst for dem, som lejren regelmæssigt og har brug for tunge belysning muligheder. Dem, der nyder backwoods camping eller camping i ujævnt terræn bør vælge en af batteri-drevne lanterner, der er mere letvægts. Backpacking lanterner vil ikke er lavet af letvægts plast og bryde eller lider skade når proppet i en taske. For sjældne camping eller familie camping ture, vælge et genopladeligt lanterne, som oplades hurtigt til fortsat brug.

Ekstra tilbehør

Vælg ekstraudstyr, at forlænger levetiden af din lanterne. Coleman gør en strop til at hænge din lanterne fra et træ eller andre stationær genstand og en lanterne står der holder lygten stabil og giver mere lys til et bestemt område. For at beskytte din lanterne fra skader og generelle slid og ælde, fås plast bæretasker fra producenten.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com