Sådan bruges Coca Cola til at fjerne Toilet pletter

December 22

Sådan bruges Coca Cola til at fjerne Toilet pletter

Meget få mennesker nyde rengøring, og måske endnu færre nyde rengøring af badeværelse. Mens det ikke er generelt den mest spændende ting at gøre, skal rengøring på toilettet gøres. Ikke mange mennesker ser frem til badeværelset bliver indhyllet i en lugt af rengøringsprodukter, eller undertiden du kan gå til at rengøre toilettet men indse, at du er ud af rengøringsmidler. En enkel løsning på disse problemer kan være Coca Cola. Coca Cola indeholder fosforsyre og citronsyre, som bidrage til at fjerne kalk, kalk, hårdt vand og almindelige affald pletter når tilbage på en farvede område.

Instruktioner

•Pour en Coca Cola dåse ind i toiletkummen. Hæld kan fra toppen af toilet skål rand, og sørg for at dække hele skålen. Lad Coca Cola sidde i skålen i mindst en time, men du kan lade den sidde længere for skrappere calcium, lime, hårdt vand og affald pletter.

•Flush på toilettet. Flushing toilettet efter en time vil skylles skål rene af Coca Cola og vil også fjerne nogle af de rester eller calcium og hårdt vand pletter bygget på skålen.

•Scrub skål med Toiletbørste til at fjerne eventuelle overskydende rester. Hvis der er nogle kalkaflejringer eller kalk og hårdt vand pletter tilbage efter toilettet var skyllet, syrer i Coca Cola skal have løsnet dem, og de bør komme relativt nemt med nogle skrubbe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com