Toilet sneglen sidder fast i en smal Toilet

December 23

Toilet sneglen sidder fast i en smal Toilet

Toilet træsko kan forstyrre en husstand i timevis, mens du venter på en blikkenslager til at komme til undsætning. Hvis du har det rigtige udstyr ved hånden som en stemplet og toilet augur, kan du forsøge at unclog det selv. Lejlighedsvis, en komplikation opstår — ligesom toilet augur bliver fast i toilettet, som vil kræve lidt mere tid og kræfter til at udtrække udstyr uden at beskadige toilettet.

Den rigtige måde at bruge et Toilet snegl

Et toilet snegl er en specialiseret værktøj designet til at slange ned gennem drejninger i toilet afløb at nå blokeringer og flytte dem ud af position. Denne handling er udført ved hjælp af en fleksibel, metal "slange" der er rullet ud fra guide tube, gør det muligt at bevæge sig længere ned gennem toilet afløb. Generelt er det omkring 3 fod lange. Som slangen forlænges ned i afløbet, kan sneglen fange på materiale tilstopning toilettet. Den tilstopning materiale kan derefter være trukket op som du spole slange eller fortrængt som du poush frem, så det kan blive skyllet væk.

Problemer med at bruge Toilet snegle

For at undgå problemet med en snegl fast i toilettet, skal du følge anbefalede teknikker for at bruge værktøjet. Find først drænhul af toilet. Dette hul kan være i front i skålen eller mod bagsiden. Du derefter indstille guide røret af sneglen ind i position i afløbet og begynde at koble den fleksible slanger. Prøv at få en fornemmelse for den slanger bevægelse, som du slappe af det. Hvis det bliver snagged, slap af det yderligere til at skubbe gennem tilstoppe. Hvis slangesættet ikke vil gå længere i afløbet, spole det lidt og derefter slappe af og prøv igen. Gøre det flere gange, forsigtigt trække op på tube guide AcmeHowTo hjemmeside rådgiver.

At fjerne en stak Toilet snegl

Hvis du vil fjerne en stak snegl, først forsøge at vind i den fleksible slanger og re udvide det flere gange, Rona hjemmeside anbefaler. Du kan have til at fortsætte denne teknik i et stykke tid før slangen finder vej gratis og kan trækkes ud af afløbet. Generelt, vil dette bidrage til at frigøre slangen, hvis det har foldet sig selv. I nogle tilfælde, bliver slangen fanget på noget inde i afløbet. I sådanne tilfælde, vil du nødt til at fjerne toilettet fra sin base og forsøge at fjerne objektet og snegl fra undersiden med en skruetrækker eller andet værktøj. Du skal derefter genindsætter toilet på en ny voks ring og sikre den.

At forebygge problemer, når du bruger toilettet snegle

Altid spole sneglen tilbage til sin slange efter rengøring med blegemiddel. Det er en god idé at tørre ud i slangen før tilbagespoling således at materialet ikke korroderer, hvilket gør værktøjet vanskeligt at fungere effektivt. Når du bruger toilettet snegl, undgå at ridse porcelæn af skålen og afløb. Hvis alle forsøg på at fjerne et toilet snegl fra afløbet ikke, rådføre sig med en VVS entreprenør for hjælp. Aldrig bruge overdreven kraft til at skubbe gennem hage eller fjerne snegl. Det kunne bryde inde på toilettet, at skabe et endnu større problem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com