Sådan reparation akryl bøtter

January 30

Reparere akryl badekar eller brusere kan være nødvendig. Dette er især så hvis badet er brugt af mange mennesker i husstanden eller renses meget ved hjælp af skrappe kemikalier. Akryl bøtter kan repareres på samme måde som Glasfiber er. Hvis skaden er minimal, kan boligejer gøre det i stedet for at ansætte en professionel.

Instruktioner

•Sørg for, at bruseren er tørre før installationen. Rense området grundigt. Lad ikke nogen rengøringsmidler på overfladen før reparation.

•Sæt en tape lavet af akryl på hvilken som helst halvtosset overflade. Kombinere en sammensat blanding af harpiks, tin og en hærder. Anvende den sammensatte blanding over det område, der er tapede med akryl. Give den sammensatte blanding tid til at tørre. Brug sandpapir på tapede overfladen.

•Purchase bruser Reparation kit, som du kan bruge til at rense og lappe skaden. Den tone, der kommer med lappegrej svarer muligvis ikke til bruseren fordi sammensat i kit kommer i én grundfarve.

Forpakket en flydende eller metal polish, hvis karret kun har ridser, der skal dækkes. Få en ren klud og bruge det til at anvende polske over området ridset. Bunden vil snart forsvinde, når du anvender det i et par minutter.

•Installer en balje liner til at dække over de mangler, der findes i dit akryl badekar, hvis der er mere skade til en balje eller hvis karret er ved at blive gammel. Det er nemt at installere, fordi alt du skal gøre er at lægge det over de eksisterende badekar. Leje en professionel til at gøre dette, hvis du ikke er handyman type.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com