Sådan pris en Split-Rail hegn

January 31

Sådan pris en Split-Rail hegn

En af de mere dekorative typer af hegn er split-rail hegn. Split-rail hegn er lavet helt af træ, med de vigtigste skinner af split logs af træ. De er værdsat for deres udseende såvel som evnen til at opretholde en uhindret udsigt over landskabet. Selvom split-rail hegn bruges til at holde husdyr i skak, findes denne type af hegn ofte i forstæder kvarterer såvel som i landdistrikter. Prissætning en split-rail hegn vil kræve dig til at træffe nogle beslutninger om længde, højde og type af materiale, der anvendes.

Instruktioner

•Indstil størrelsen af det område du ønsker at hegnet. Måle bredde og længde eller dybde på området. Hegn materiale er solgt og prissat ved lineær foden, så du skal vide de nøjagtige målinger af din ejendom.

•Decide hvor mange skinner høje du ønsker dit hegn. Mange split-rail hegn er bare to skinner høj, men du kan få dem så højt som tre eller fire skinner. Husk, at jo højere hegnet er, jo mere materiale vil det tage for at bygge den. En split-rail hegn, der er fire rails høje vil kræve fordoble mængden af skinner som en to-jernbane-høje hegn. Skinnerne er solgt som individuelle enheder.

•Indstil hvor mange indlæg vil det tage for at bygge hegnet. Indlæg placeres typisk hver 8 til 10 fod for split-rail hegn. Bestemmer selv længden af skinner ønskede, og så vil du vide hvor du skal placere stillingerne. Hjørnestolperne normalt koster mere end almindelige indlæg, så holde styr på det nøjagtige antal Hjørnestolperne samt regelmæssig split indlæg.

•Vælg typen af træ du ønsker for dit hegn. Der er typisk fire slags træ til split jernbane hegn: fyr, Gran, skarntyde og cedertræ. Cedertræ er den dyreste, men det er også den mest vejrbestandig. Priserne for hver type af træ kan variere fra én leverandør eller entreprenør til næste.

•Pick ud af en Porttypen. Der findes flere forskellige gate typer for split-rail hegn, og priserne vil variere på grund af mængden af materialer, der kræves til at bygge hver enkelt. Små, store og fem-bar gates er fælles split-rail gates. Også bestemme, præcis hvor mange Porte du vil installere langs din hegnet linje, som prisen vil stige for hver yderligere gate.

•Skriv ned målinger af din ejendom. Tage dem til leverandøren eller entreprenøren og fortælle dem højde eller antallet af rails ønskede, det materiale du ønsker at bruge, hvor mange regelmæssige og hjørne indlæg vil det kræve, og hvor mange Porte du ønsker. Du kan besluttet, hvis du ønsker at installere hegnet selv, eller har entreprenøren gøre det for dig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com