Bladene vender gule på min hydroponiske tomatplante

January 31

Bladene vender gule på min hydroponiske tomatplante

Hydroponiske planter er dem at vokser indendørs uden jord. Hvis hydroponiske tomater er plantet og fodret ordentligt, kan de producere lige så godt - hvis ikke mere--end jord-baserede planter. Hydroponiske planter er stadig tilbøjelige til at plante sygdomme og problemer.

Klorose

Klorose eller fraværet af klorofyl, er en tilstand, der forårsager blade på en hydroponiske tomatplante til bliver gule. Der er mange forskellige årsager: dårlig dræning, såret eller komprimeret rødder og næringsstof ubalance. Løsningen afhænger af, hvilket problem forårsager blade til gul.

Næringsmangel toksicitet

Næringsstof ubalance i hydroponiske tomat vegetabilske fødevarer forårsager bladene bliver gule. Boron toksicitet forårsager blad tips til gul. Calciummangel forårsager de øverste blade til gul, mens de lavere dem forblive grøn. Magnesium og nitrogen mangel også føre til gulfarvning af bladene.

Kartoffelskimmel

Kartoffelskimmel er en mug sygdom, der forårsager blade på en hydroponiske tomatplante til bliver gule. Denne sygdom spredes af Mugsporer flytter fra en inficeret plante til en sund én. I begyndelsen af infektionen bliver enten blad kanter eller center gul. Det er bedst behandles af et tørt og solrigt klima eller kobber fungicider.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com