Hvordan til at fjerne sorte mærker fra køkkenvask

January 31

Gryder og pander kan let efterlade en grim sort mærke på din køkkenvask, simpelthen ved at gnide mod det. Disse mærker er især grimme, hvis de er på en lys farvet vask, som en hvid porcelæn, en. Følg disse trin for at fjerne sorte mærker fra en vask.

Instruktioner

•Spray synker let med blegemiddel og lad det sidde i 15 minutter. Give tilstrækkelig ventilation i løbet af denne tid, og holde sig væk fra køkkenet. Når tiden er gået, skyl alle blegemiddel ud af vasken.

•Applicer bagepulver eller borax til en skuresvamp og krat på de sorte mærker indtil de kommer ud. Dette kan tage et stykke tid, da disse mærker er sværere at få ud end at sætte på i første omgang. Brug gummihandsker for at beskytte dine hænder fra den slibende pulver.

•Prøv en pulveriseret køkken sæbe hvis bagepulver eller borax ikke gjorde arbejde. Alternativt kan du bruge en slibende pasta sæbe. Skyl soda eller borax fra vasken. Hvis du bruger en pulveriseret sæbe, tilføje nogle vand til at lave en pasta og anvende det til at synke i en semi tykt lag. Lad denne sidde i ca 30 minutter og derefter skrub med en skuresvamp. Skyl helt. Hvis du stadig kan se de sorte mærker, beslutte, hvorvidt trin 2 eller 3 fungerede bedre end den anden gjorde, derefter gentage det for at få bedre resultater.

•Rub med korn hvis din vask er lavet af en opdigtet rustfri. Du vil ridse vasken, så beslutte, hvor vigtigt at fjerne pletter virkelig er.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge ståluld. Det kan efterlade nogle meget grimme ridser på din vask.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com