Hvordan man starter en Pilot lys i en udluftet pejs

December 24

Udluftet gaspejs er direkte udluftning igennem væggen, og giver dermed overskydende varme og røg for at blive udvist uden for dit hus. Ligesom de fleste gasapparater bruge udluftet gaspejse en pilot lys til at antænde gasforsyning, som igen skaber varme. Første gang du bruger din udluftet pejs, eller hvis du ikke har brugt det i en lang periode, skal du lys piloten, før du kan aktivere pejsen.

Instruktioner

•Drej off elforsyningen til pejs, enten med switch på pejsen eller ved at vende afbryderknappen for at dræbe magt til rummet. Drej tænd/sluk-knappen til positionen "Off". Angiv den pejs termostat til sin laveste indstilling.

•Åbn adgang pejsens Kontrolpanel. Panelet vil typisk være placeret i bunden af pejsen i front. Dækslet kan typisk ophæves ved at skubbe det op og løft det ud af pejsen.

•Skub i på gas kontrol knop og drej den til "Off" position til at slukke for gasforsyningen. Vent i mindst 10 minutter før man går videre til at tillade enhver resterende gas at rydde ud.

•Tag glasdøren eller Riv på din pejs. Proceduren vil variere blandt pejse, men typisk du kan opløfte døren off sine hængsler og fjerne den. Se i brugervejledningen til din pejs ejerens særlige instruktioner. Find havnens pilot lys inde i pejsen. Typisk, havnen vil blive placeret i den bageste hjørne af pejsen.

•Tryk i på gas styre knop og drej den til "Pilot" position. Hold knappen nede mens du fortsætter i belysning piloten.

•Den piloten. De fleste pejse bruge en rød piezo gnist tændsats lys piloten. Tryk på den røde knap ud for gas kontrolknappen til gnist piloten og lys det. Hvis din pejs ikke har en gnist tændsats, lys en match og holde det over havnen pilot lys, før det antænder. Tryk på kontrolknappen gas i mindst 60 sekunder efter piloten er tændt. Efter et minut, frigive knop og piloten vil forblive tændt.

•Udskift glasdøren eller Riv på din pejs og drej gas kontrol knop til "On" position. Drej tænd/sluk-knappen til "On", og indstille din termostat på din ønskede temperaturindstilling. Slukke for strømmen tilbage til pejsen.

Tips & advarsler

  • Altid lukke for gasforsyningen og tillade resterende gas før belysning piloten.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com