Min over jorden Pool hulske lækager

February 1

Min over jorden Pool hulske lækager

Hulskeer er et must-have i din overjordiske pool, fordi de fjerne kviste, blade og insekter. Utætheder kan forårsage enhed ikke fungerer korrekt, hvilket resulterer i uklart vand. Om fastsættelse af over jorden pool hulske lækager er en forholdsvis nem opgave.

Overvejelse

Skummer er den svageste element i enhver pool. Skummer er lavet af plastik, der kan knække under pres fra fryse skader eller jord bevægelse. Lækager er fælles omkring overjordiske pool hulskeer, fordi skummer ligger i et hul, der blev skåret i pool væg. Tilslutning af to forskellige materialer er modtagelige for revner.

Test

Hvis du ikke øjeæblet en lækage, vil farvestof hjælpe. Sætte en dråbe nær skummer. Dreje vandet vil en anden farve vise dig om der er vand, der flyder gennem pool væg. Du kan også bruge et spejl til at kontrollere undersiden af enheden.

Løsning

Mens putty værker til at reparere utætheder på gips og beton swimmingpools, er mest overjordiske pools vinyl eller glasfiber. For at lave en lækage i denne type af pool, brug en marine fugemasse, som er tilgængelig på marina eller hjem forsyning butikker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com