Ideer til dekorere en udendørs espalier

February 1

Et espalier er et effektivt middel til at tilføje stil til en landskab. Denne udendørs haven struktur kan være lige så vellykket i omdanne en kedelig eller nøgne afsnit af gården til noget væsentligt smukkere. Udsmykning idéer til espalier er bedst realiseret ved at sætte tid og kræfter til forberedelse. Et godt råd er at lave en tegning af, hvad du ønsker espalier til sidst se ud, før du starter den egentlige udsmykning proces.

Bambus espalier

Bambus kan bruges ikke kun til dekorative bygningen af et espalier; bambus pæle fås i længder spænder fra 4 til 12 fod og er specielt velegnet til geografiske områder, der kræver en højere grad af holdbarhed. Du kan oprette en bambus espalier dig selv ved at arrangere polakkerne i en krydsende design, der holdes sammen af kobbertråd fodret gennem huller boret ind i bambus.

Haven værktøjsholder

Diagonal lameller, som opretter en diamant-formet hul i et gitter præsentere det ideelle sted for at holde værftet og haven værktøjer, du bruger mest. Buede håndtag vil passe ind i hullerne mellem lamellerne; andre værktøjer kan hænges fra sejlgarn bundet mellem rum. Denne idé skaber en dekorativ gitter, der er også ganske funktionel.

Udfylde en nøgne væg

Placere et espalier op mod en nøgne væg tilbyder en kreativ måde at omdanne det tomme afsnit i din landskab plan. Et espalier placeres op mod væggen kan bruges til at give en del af gården i øjeblikket besat af lavt voksende planter lodret dybde. Dekorere espalier med klatring vinstokke for at give det en naturlige appel. Æstetiske nydelse kan oprettes ved at vælge et espalier med en pynt toppen byder på et design i form af en sol, blomst eller hjerte.

Espalier vægudsmykning

Udsmykning med et espalier kan resultere i en optisk effekt, der skaber en illusion. I stedet for at vælge en faktiske overhead espalier, købe en 2D gitter lavet af wire eller smedejern. Eksisterer kun i to dimensioner af højde og bredde, skaber denne type af kunstneriske espalier en illusion af dybde ved hjælp af tvungen perspektiv. Denne mindre espalier kan tilknyttes en ydervæg og derefter får et twist af maleri planter på det eller øge den 3D-effekt med faktiske planter.

Espalier Gate

Et espalier kan integreres i din landskab som en yderst dekorative gate. Opbygge en enkel espalier direkte bag porten ind i din værftet. Øverst kan dyrkes en frodig tag af røde roser. Kontrast farve af roser og farven på espalier med blomster vokser ned ad siderne. Tilføje lidt mere stil til et espalier gate med dekorative pynt som indviklede udskårne mønstre på toppen af kraterets af stillinger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com