Allergi over for hyacinter

December 26

Allergi over for hyacinter

Hyacint er en pære blomster, der blomstrer i foråret. Pære, sap og blade af hyacint indeholde allergifremkaldende komponenter. Når disse komponenter er rørt eller indtages, kan de forårsage en allergisk reaktion.

Hyacinth kløe

Hyacinth pære, sap og bladene indeholder en olie, der indeholder mange giftige elementer. Når denne olie kommer i kontakt med huden, kan det forårsage en tilstand kendt som "hyacinth klør."

Symptomer

Ifølge SpookSpring.com, kan hyacinth kløe forårsage en udslæt, voldelige kløe, betændelse og vabler på huden. Blærerne sætter kroppen i fare for yderligere smitte.

Indtagelse

Hyacinter er også giftige for mennesker og kvæg, som forklaret af Weather.com. Når forbruges, vil hyacinth pærer forårsage opkastning, diarré og mavekramper.

Behandling

En allergisk reaktion på en hyacinth pære eller blomst skal behandles straks ved at vaske området grundigt med varmt vand og mild sæbe. Alvorlige allergiske reaktioner bør henvises til en læge for yderligere behandling.

Forebyggelse

For at undgå en allergisk reaktion, bør personer bære tykke handsker mens håndtering af en hyacinth pære eller blomst. Efter håndtering, bør hænderne vaskes grundigt og tørres med køkkenrulle, der kan bortskaffes.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com