Hvordan du forny Teak træ

December 26

Færdige teak har normalt ikke brug for meget omsorg men ufærdige teak kan kræve pleje at forny træ. Ufærdige indendørs og udendørs teak er omhu nemlig lidt forskelligt, men begge har brug for nogle vedligeholdelse for at holde deres ønskede udseende. Heldigvis er det let at tage sig af enten udendørs eller indendørs teak med minimale forsyninger og nogle nemme trin.

Instruktioner

Hvordan du forny Teak træ

•Wash teak. Marthastewart.com anbefaler vask teak med sæbe og vand som en primær skridt (Se referencer). For at gøre dette, blot gnide møbler med en klud gennemvædet af sæbevand. Hvis din teak møbler er færdig med en god kvalitet finish, er vasker snavs det eneste du skal gøre for at gøre det ser nice igen.

• Lad den træ tørre. Hvis teak er ufærdige, skal det være belagt med teak sealer eller teak olie. Før du anvender enten teak sealer (for ufærdige udendørs teak) eller teak olie (for ufærdige indendørs teak), træet skal være helt tør.

•Hvis din teak møbler holdes udendørs, Anvend teak sealer. Ifølge Marthastewart.com er det nødvendigt at beskytte det mod solen. Teak sealer kan købes fra Amazon.com (Se afsnittet ressourcer) og er normalt lige børstet på med en pensel.

•Applicer teak olie til indendørs teak som Fineliving.com antyder (Se referencer). Olivenolie kan også bruges, men det vare ikke så længe. En god måde at anvende teak olie er at børste på en lys frakke med en pensel og lad det i blød i. Hvis træet stadig ser tørt, tilføje en anden frakke.

•Tillad sealer tørre eller teak olie i blød i før du bruger møblet. Når det er tørt, er møblerne klar til brug.

Tips & advarsler

  • Teak er en meget hård og holdbart træ, så det som regel ikke behøver megen vedligeholdelse. En god måde at fortælle hvis udendørs teak brug sealer er hvis det er snavs samler sig på dens overflade og mørke pletter iblødsætning i det, eller hvis træ bliver mere sølvskinnende og alderen end du ønsker.
  • Holde kæledyr eller små børn væk fra dine møbler, indtil olie eller sealer har tørret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com