Sådan installeres Drywall forsænket belysning

December 26

I de fleste tilfælde, når du installerer forsænket belysning i en gips loft, du vil bruge forsænket belysning designet til remodeling arbejde. Disse typer af forsænket lys kræver ikke installation af omfattende parentes, som de bruger små fastholde clips til at holde beholderen i drywall. Installere forsænket belysning vil ikke kræver du at ansætte en elektriker, som processen er ligetil at fuldføre.

Instruktioner

•Sæt canister for forsænket belysning mod loftet hvor du planlægger at installere det og derefter spore canister på loftet. Anbring beholderen ud til side.

•Klippe cirkel ud med et nøglehul så.

•Snake en elektrisk kabel form den elektrisk switch, der vil styre belysningen i hullet i loftet.

Uddelingen de grønne eller nøgne wire strækker sig fra loft til de grønne eller nøgne wire på dåse lys. Sikre den sorte ledning fra loftet til den sorte ledning på beholderen. Sikre den hvide ledning fra loftet til den hvide ledning på beholderen. Brug wire nødder at sikre ledninger og derefter wrap elektrisk tape rundt wire nødder at sikre nødder til ledninger.

•Tuck elektriske ledninger i loftet og derefter dias dåsen ind i hullet. Skub fanerne på underlæbe af beholderen udad til at låse det op på drywall og spænd skruerne på fanerne med en skruetrækker.

•Sæt trim ringen på dåsen. Dette vil variere afhængigt af typen af lys. I nogle tilfælde, falsen skruerne ind i slutningen af beholderen og i andre tilfælde, de trim stykker som to fjedre, der lægger inde i beholderen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com