Hvordan til at reproducere sollys indendørs for planter

December 27

Hvordan til at reproducere sollys indendørs for planter

Planter har brug for lys i både kvantitet og kvalitet, som begge kan opfyldes ved kunstig belysning. Du har en bred vifte af valgmuligheder til rådighed, herunder fluorescerende lys, vokse lyser og højintensive udladningslamper. Sidstnævnte er dyrere og normalt bruges kun af professionelle avlere eller hydroponics entusiaster med dedikeret vokse værelser. For med lav - eller medium-lys anlæg eller start planter, gør fluorescerende lys et godt stykke arbejde for at erstatte sollys til en overkommelig pris.

Instruktioner

•Evaluate type af fluorescerende inventar du gerne vil bruge til at gengive sollys indendørs. Bruge overhead tube inventar over reoler. Spot belysning, bruges med kompakt fluorescerende pærer, fungerer godt til høje planter og supplering af naturligt sollys.

•Sæt planter i et sted, der modtager nogle naturlige lys, hvis det er muligt. Kunstigt lys gør et godt job for at erstatte sollys for planter, men det er aldrig så god som den ægte vare.

•Anbring lamper til at give den nødvendige intensitet for planterne. Fluorescerende lys skal være inden for 4 til 6 inches af anlægget for bedste effekt. Vælg en kombination af cool - og varme-spectrum pærer. Tre cool-spectrum pærer blandet med en varm-spektrum pære er mest effektiv. Du kan også sætte vokse lyser i fluorescerende inventar.

•Drej på inventar og tillade dem at varme op helt. Placer din hånd øverst i anlægget for at sikre, at lyset ikke er for varmt på planterne. Hæv eller sænk lyset efter behov.

•Hold øje med højden af lys som planterne vokser mod lyset. Hæv lys for at holde planterne fra brændende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com