Plantning af faserne af månen

April 8

Plantning af faserne af månen

Månen, hver skole kid kender, påvirker tidevandet. Tager som et skridt videre, hvis tyngdepåvirkning af månen forårsager også bevægelse i grundvand, hvorfor skulle det påvirke vand i planter? Nogle hævder, det gør: når tættere til jorden, månens tyngdekraft tilskynder til planter, der vokser over jorden til at vokse bedre og dem, der er høstet for deres underjordiske bounty, ligesom radiser og gulerødder, bør plantes, når månen er længere væk, right?

Ingen skade i at prøve

Uanset om du køber ind i den underliggende filosofi af tyngdepåvirkning på planter, er der ingen ulempe i forsøget på at have af månens cyklus for et år eller to og døm selv.

Generelle retningslinjer

Da månen går fra mørkelagt stadig tændte faser, der ville være nymåne til fuldmåne, konventionelle visdom fra Månens plantageejere er at det er tid til repot og soignere potteplanter, plantefrø af planter, der vokser opad (som tomater og urter) og pode dine frugttræer. Da månen går fra lettet mørkelagt faser (fuldmåne til new moon), plant pærer som hvidløg og rodfrugter som kartofler og gulerødder.

Lunar Havearbejde Tips

Slå over din have i løbet af sidste kvartal af månen, når jorden er det mindste fugtig på grund af lavere vand tabeller. Lavere vand tabeller betyde mindre vægt i jorden og mindre arbejde, når du till. Månens cyklus--nymåne til nymåne--tager 29 dage. Få faser time og dag med hver, vil du have en månekalender. Avlerne alvorligt lunar plantning har dem, så du bør også hvis du vil gøre denne ret.

Hokum eller ikke, finde ud af dig selv

Uanset om du køber ind i Månens plantning, er der en måde du kan finde ud af for dig selv. Plante halv haven af Månens kalender og halvdelen, men du kan ellers plante. Tjek resultaterne ved udgangen af de planter respektive vækstsæsoner. For at være fair, plante halvdelen af dine kartofler af månen, anden halvdelen, du ønsker. Samme for nogen anden afgrøde. Med andre ord vil du sammenligne halve kartofler med anden halvdelen af kartofler. Hvis du kan finde resultaterne gunstige kan du blive en månens cyklus gartner. Og hvis du er så tilbøjelige, nogle mennesker også plante deres haver efter tegn i dyrekredsen. Du skal bruge en anden kalender til der.

Undersøgelser

En tjenestemand på US Department of Agricultures landbrugs systemer laboratorium i Maryland siger han kender ingen videnskabelige undersøgelser udført på begrebet lunar plantning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com