Årlige bær anlægget identifikation

December 29

Årlige bær anlægget identifikation

De fleste bær vokser på træagtige planter, buske, træer og vinstokke, der vokser som stauder, ikke enårige. I USA behandle landmænd et par bær arter som enårige.

Jordbær

Juni-bærende jordbær udvikle bær kun i slutningen af foråret, og fordi de ikke producere rigelige udbytter den første sæson, der dyrkes som stauder. Fordi everbearing og dag-neutral sorter giver bær hele sommeren, behandler gartnere ofte disse planter som enårige.

Jordbær identifikation

Jordbær foldere forekomme i grupper på tre og har flossede kanter. Blomsterne er lyserøde eller hvide med fem afrundede kronblade. Planter vokse lav til jorden og sprede hurtigt via modificerede stængler kaldet stolons. Du kan ikke skelne mellem juni-bærende og everbearing jordbær kultivarer simpelthen ved at undersøge de frugter og løv. Kultivar identifikation kræver genetisk analyse utilgængeligt for de fleste hobby gartnere.

Cape stikkelsbær

I troperne, cape stikkelsbær (Physalis peruviana) vokser som en flerårig plante, men i tempererede områder, vokser som en årlig. Det er lilla vining stilke kan nå mellem 2 og 6 feet i længden. Du kan identificere cape stikkelsbær af sin store, fløjlsagtig hjerte-formede blade og klokke-formede gule blomster med lilla pletter. Orange-gule bær form fra blomsterne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com