Nemme ideer til dyrkning af druer på en Wire

December 30

Den amatør gartner, der ønsker at forgrene sig fra traditionelle haveplanter kan prøve dyrkning af druer. Druer vil trives i din baghave, hvis du bor i USDA plante hårdførhed zoner 5-9. Del af vellykket dyrkning af druer uddanne dem til at vokse på ledninger, der understøtter vinstokke, især når de er fuldt lastet med frugt. Hele processen kan tage to til tre år at udføre, men det er ikke svært at dyrke druer på wire.

Opbygge en Wire espalier

Bygge wire espalier, før du begynder at vokse druerne. Synke to 8-fod høje træ indlæg mindst 2 fod dybt og ca. 12 fod fra hinanden. Køre i en stål hegnspæl halvvejs mellem træ dem. Streng tre lag af 11 gauge eller 13 gauge wire stramt fra ende til ende--på 40 inches, 50 inches og 60 inches over jorden. Disse ledninger vil støtte druerne, som de vokser og modnes.

Første år Wire uddannelse

Når en drue plante stærkeste skyde når omkring 10 inches høj, bindebånd til dens spids, så bindebånd til den højeste wire. Gentag med hver plante. De drue planter vil fortsætte med at vokse op strengen, indtil de når ledningerne. I det første år, beskære væk eventuelle andre skud men lad den bundne skyde og eventuelle udløbere fra det vokse.

Senere Wire uddannelse

I den anden sæson bundet pluk to stærkeste side skud fra hver skyde, en på hver side. Beskære væk resten af side skud. Binde de side-voksende skud vandret på den laveste wire, man går i hver retning fra de vigtigste skyde. Sveske alt, men den vigtigste shoot og to side skyder den næste år til at sikre, at de fleste af plantens ressourcer vil gå til dyrkning af store, saftige druer på energisk vinstokke i stedet for at sprede næringsstoffer til masser af små, svage skud.

Drue voksende Tips

Udvide antallet af drue planter du vokser ved at forlænge varigheden af wire espalier. Suppleant træ stillinger og stål hegn stillinger hver 6 fod. Plante druer omkring 5 til 6 fod fra hinanden for at sikre, at der vil være masser af næringsstoffer i jord til at opretholde hver plante og skud vil ikke vokse hen over hinanden når planterne bliver kønsmodne. Når beskæring drue vinstokke, skære dem ned så der er kun tre-fire knopper på hver shoot.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com