Skal stentøj behandles før brug?

April 9

Stentøj giver en måde at tilberede fødevarer mere jævnt, men du skal også passe stentøj på måder, der adskiller sig fra metal eller glas bages ware. Undladelse af at behandle stentøj ordentligt kan resultere i dårlig ydeevne eller sjovt smage mad.

Krydderier

Stentøj sæsoner over tid, som en støbejern hollandsk ovn eller andre støbejern madlavning køkkenredskaber som en stegepande. Dette betyder, at fødevarer ikke holde sig til stentøj, og der kræves ingen olie eller madlavning spray. Når du bruger først et stykke af stentøj, overfladen føles ru og er let farvet. Som du kan bruge stentøj og det bliver krydret, vil det blive jævn og glat og bliver mørkere, i sidste ende bliver sort.

Oliering

Forkæl din stentøj før du bruger det for første gang. Vegetabilsk olie hjælper sæson stentøj og udvikle ikke-stick egenskaber. Børste olien på stentøj, sprede den rundt jævnt på den stentøj overflade. Må ikke anvendes madlavning spray, som de vil gøre stentøj klæbrig, ifølge den Pampered Chef. Olie stentøj første flere gange du bruge det, indtil det begynder at blive mørkere og føler glattere.

Madlavning

Hvis du tilbereder de rigtige slags mad du ikke behøver at behandle dine nye stentøj før du bruger den. Fødevarer med et højt fedtindhold vil behandle og hjælpe sæson i stentøj. Hvis du er usikker, hvis mad du er ved at lave mad i din nye stentøj har nok fedtindhold, anvender olie på forhånd for at være på den sikre side. Senere, kræver madlavning fødevarer uden fedt indhold ingen olie.

Rengøring

Når du har behandlet stentøj og det bliver krydret, skal du tage ordentlig pleje til at undgå fjernelse af krydderier. Brug ikke sæbe, når rengøring mad off din stentøj. Da sæbe er designet til at obligation til olie, vil det fjerne krydderier. Bruge varmt vand til at vaske din stentøj samt en nylon skrubbe køkkenredskaber.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com