Symptomer på tomatplanter ikke at have nok vand

February 6

Tomatplanter har brug for regelmæssig vanding for at producere de bedste frugter. Utilstrækkelig vand kan forårsage en række symptomer på frugter, blade og stilke af tomatplanter. Disse symptomer kan også have andre årsager ud over ikke at have vand nok.

Ingen frugt

Tomater kan ikke producere frugt, når de ikke får nok vand eller temperaturen er for høj. Nogle klimaer kan kræve en varme-resistent stamme for at dyrke tomater, der vil producere frugt.

Krakning

Huden på tomat frugt kan knæk når det vokser hurtigt i løbet af meget varierende vejrforhold og vanding betingelser. Dette kan behandles med regelmæssig vanding eller tørke-resistente sorter.

Blossom ende Rot

Blossom ende rot opstår når forkert vanding eller temperaturer forårsager ender til tomat vin til at blive sort. Dette kan undgås ved korrekt vanding og plantning dine tomater, når temperaturen er stabil.

Visnende blade

Visnende blade kan være forårsaget af utilstrækkelig vand, høje temperaturer eller mangel på fugt i jorden.

Gule blade

Gul tomat blade i mangel af sygdomme eller insekter er også kendt som blade brændende. Det kan være forårsaget af utilstrækkelig vand, høje temperaturer eller for meget salt i jorden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com