Sådan vand en African Violet

February 6

Sådan vand en African Violet

Med deres fuzzy, hjerte-formede blade og charmerende blomster er afrikanske violer (Saintpaulia) en af vores mest populære potteplanter. De har brug for regelmæssige opmærksomhed til at se deres bedste, men de er ikke svært at vokse godt når du forstår deres behov. Et aspekt, der gør en stor forskel er at holde dem godt vandes. Afrikanske violer har brug for jord, der forbliver fugtig men er aldrig klæg. Der er flere måder at opnå dette.

Instruktioner

•Grow din African violet i en gryde med god dræning, ved hjælp af lys, løs pottemuld. Afrikanske violer har fine rødder, og tunge jord stunts plante vækst og blomst produktion. Desuden løs jorden hjælper med at forhindre root rot og stilk rot, to sygdomme at afrikanske violer er modtagelige for i tung jord.

•Kapacitet når top 1 tomme af jord er tør at røre ved. Dog ikke vente indtil planten begynder at visne, som der forstyrrer blomstring. Dit mål er at holde jorden konsekvent fugtig, men ikke klæg.

•Kapacitet dine African violet fra toppen af hælde stuetemperatur vand på jordoverfladen indtil vandet drypper ud af drænhuller i bunden af gryden. Vær omhyggelig med ikke at få vand på bladene. Tjekke potten i 30 minutter og kassér eventuelle overskydende vand, der er akkumuleret i underkop nedenunder.

•Kapacitet afrikanske violer fra bunden af fylde underkop under beholderen med vand. Hvis puljen ikke har en underkop, bruge en lille skål. Når jordoverfladen er fugtig, hæld alle vand tilbage i en underkop. Tjek underkop i en halv time og hæld noget stillestående vand.

•Maintain konstant fugt i din afrikanske violer ved hjælp af en væge. Kommercielle African violet vanding væger er til rådighed, men 2 - eller 4-lags syntetiske Garner og strømpebukser arbejde godt, også. Sæt den ene ende af vægen i drænhul i bunden af potten og sprede det jævnt over indersiden nederst, så plant violet. Vand planten godt den første dag fra toppen. Indsæt anden enden af vægen i et vandreservoir og planternes rødder vil forblive konstant fugtig.

•Grow din African violet i en to-delt keramiske violet pot, tilgængelig på havecentre. Disse specielle gryder har en inderskål, glaseret kun på den øverste kant, der absorberer vand gennem sin uglaseret sider. Holde det ydre, glaserede gryde fyldt med vand på alle tidspunkter. Tilføje fortyndet gødning i vandet, hvis det ønskes. Skylle puljen fra toppen en gang om måneden for at reducere salt oprustning på jordens overflade. Afrikanske violer vokset i disse gryder har brug for meget løs, porøs jord og bør repotted hvert år.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com