Trådløse Deadbolt fordele

January 1

Trådløse Deadbolt fordele

Trådløse deadbolt sikkerhedssystemer er ikke, hvad de lyder som i første omgang. En trådløs sikkerhed systemfunktioner ved at sætte flere forbindelsespunkter i hele dit hjem, overvåge, når døre og/eller vinduer åbnes, og når man er overtrådt. Døren skærme er forbundet til Låserigel i døren, og deadbolt er, hvor de primære sensorer indse hvis en dør fungerer normalt, eller hvis det er blevet smidt. Mens kompliceret, har disse systemer en række fordele.

Lav profil

En af de vigtigste fordele ved en trådløs deadbolt system er, at det er meget lav profil. I denne type af sikkerhedssystemet er sensoren faktisk inde den dørlås. Det betyder, at der ikke er nogen ledninger, snaking over Parlamentet til at give væk, hvordan dit hjem er beskyttet. Derudover, da sensorerne er wireless er der ingen bekymring om uheld skære ledninger eller afbryde systemet, fordi du laver hjem reparationer eller nogle andre vedligeholdelse hvor ledninger ville være en stor ulempe.

Sikkerhed

Mens et sikkerhedssystem er beregnet til at holde dit hus konstant overvåget, kan sikkerhedssystemet være sårbare over for manipulation. Kabelforbundet systemer kan forlade elledninger eller få adgang til ledninger udsat på ydersiden af huset, og dem kan tillade talentfulde individer til at bryde sikkerhedssystemet. Trådløse systemer har ikke nogen synlige ledninger, og deadbolt sensorer er faktisk inden for døren. Da de er så forholdsvis små og skjulte, betyder det, at adgang til disse sensorer til at kompromittere er systemet næsten umuligt at gøre med nogen form for fysisk værktøj.

Låsemekanisme

Nogle trådløse deadbolt sikkerhedssystemer har også et system til oplåsning døre til huset. Når det numeriske tastatur er udenfor på døren (eller hvis puden er på en trådløs enhed som en garage døråbner) kan boligejer faktisk låse dørene uden en nøgle. Denne funktion er ret dyrt, men når den korrekte kode angives deadbolt låse vil vende tilbage og give hjem ejeradgang til døren koden var slået i på. Dette kan være en stor fordel for boligejere, der ikke ønsker at efterlade kopier af deres nøgler om omkring.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com