Den gennemsnitlige udgift til skimmel fjernelse

January 2

Forme er svampe, der kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige effekter. Udsættelse for skimmelsvamp kan medføre hoste, hvæsen, vedvarende nysen og andre allergi-lignende symptomer. Fjernelse af mug kan være dyrt, afhængigt af omfanget af skader.

Gør det selv

Hvis skaden er mindre end 3 fødder af 3 fødder, kan en skimmel fjernelse job tackles ved dig selv, som angivet af Miljøstyrelsen. Husholdningsartikler såsom blegemiddel, vand, handsker, øjet briller, en krat pensel og en spand kan bruges til ren skimmel. En N-95 åndedrætsværn kan købes for at forhindre indånding af mug og normalt koster omkring $12 til $25, November 2010.

Prøve og inspektion

Hvis din skade er omfattende, vil skimmel fjernelse entreprenører opkræve for en stikprøve fjernelse og inspektion af dit hjem. Der er professionelle skimmel test kits solgt i isenkræmmere, du kan bruge dig selv for omkring $10. Prøverne sendes til laboratoriet er angivet på pakken kit, som kan koste en ekstra $30, 2010.

Fjernelse

Efter skimmel fjernelse i Dallas er gennemsnitlige omkostninger af skimmel fjernelse $2.000 til $3.000. Store skader kan køre opad på $30.000, som i 2010.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com