At slippe af med egern i loftet

January 2

At slippe af med egern i loftet

Egern kan se harmløse, med deres små kroppe og fluffy haler, men de kan forårsage dyre skader til dit hjems struktur og isolering, hvis de kommer ind i dit loft. Hvis du har fået et egern problem, ikke ignorere det. Flere strategier kan hjælpe med at få egernet, holde ud fremtidige egern invasioner og beskytte dit loft fra disse destruktive critters.

Åbn dit loft

Hvis du hører et egern i dit loft, modstå trangen til at haste op der og tæt ud adgang til rummet, især hvis egernet er stadig i dit loft. Omslutter det inden for dit hjem vil kun tilskynde den til at oprette endnu flere skader som den forsøger at komme ud. I stedet blot vente på at forlade; det vil gøre det på egen hånd i sin søgen efter mad og vand. Derefter forsegle alle adgangspunkter til dit loftsrum, såsom ventilationshuller, ved hjælp af ½-tommer hardware klud.

Anvende afskrækkende

Hvis egern i dit loft har brug for nogle opmuntring til at forlade--måske du er på en stram tidsplan og har ikke hele weekenden til at vente på at spankulere vej ud – Prøv en egern-afskrækkende spray eller pulver. Isenkræmmere og pest control afsætningsmuligheder tilbyder sådanne produkter, som almindeligvis er afhængige af enten en peber-baserede ingrediens--brændende lugt og sensation styrker egern væk fra området – eller en urin-baserede ingrediens, der skaber lugten af en stor rovfisk, som skræmmer væk alle små gnavere. Alternativt kan du gøre din egen afskrækkende spray ved at kombinere en gallon af vand med 3 ounce af Epsom salte og dug det hele dit loft.

Beskytte dine træer

Egern i dit loft ofte komme og gå som de fouragere for fødevarer. Simpelthen gøre adgangen til dit loft vanskeligt kan holde dem fra at vende tilbage når de afviger på en fouragering tur. Da træets grene er den mest almindelige måde for disse skadedyr til at få adgang til dit loftsrum, trim tilbage grenene, så de er mindst 10 fod fra din tagfladen. Hvis du ikke kan bære for at trimme tilbage din værdsatte træer, wrap en plastik eller metal træbeskytter, ideelt 2 fod i bredden, omkring den træstamme. Når egernet forlader dit loft, vil det finde vender tilbage for at være alt andet end nemt.

Oprette en fælde

Stædig egern, der er fast besluttet på at gøre dit hus deres hjem, at angive en levende fælde. Disse kommer almindeligvis som en wire kasse, som har en mund pad. Når egern trin på puden, en faldlem gynger lukket, indfange egern, og du kan transportere det ud af dit loft. De bedste lokkemad for egern omfatter søde majs og jordnøddesmør. Når du har fanget den generende gnaver, tager det mindst 10 miles væk fra dit hjem og frigive det.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com