Hvor mange planter er der i regnskoven?

January 3

Hvor mange planter er der i regnskoven?

Regnskove havnen mere liv end nogen anden form for økosystem på jorden. De er kendetegnet ved mindst 80 inches af årlige nedbør, en indbyrdes afhængige økosystem og biodiversitet. Regnskove, tegner sig for ca. 6 procent af jorden, huser mere end 50 procent af alle levende organismer. Faktisk, er antallet af planter og dyr så enorme, ingen videnskabelige taksonomi regnskab for alle de forskellige arter.

Regnskoven baldakin

Et kendetegn for en regnskov er den måde planter er bestilt i strati eller lag. Disse lag producere et miljø, hvor meget lidt planteliv faktisk vokser i skovbunden, fordi livgivende sollys er blokeret af den øverste baldakin. Den emergente lag, at nå op til 200 fod, er, hvor de højeste træer, for det meste evergreens, peak. De vigtigste baldakin, mellem 75 og 100 fødder, er, hvor flertallet af træet toppe sortiment i regnskoven. Denne baldakin er tætte med vegetation blokere meget sollys fra nogensinde at nå de lavere baldakiner. Den laveste baldakin, omtales som understory, udgjorde det meste af buske og træer.

Hvor mange?

På grund af den blotte størrelse og uigennemtrængelighed af regnskove, kan ingen fuldstændig undersøgelse tages af alle planteliv. De fleste beregninger sætter antallet af plantearter i regnskoven på omkring 250.000. Inden for et par tønder land er det muligt at finde mere end 750 træ og 1.500 blomstrende plantearter. Der er cirka 3.000 frugt producerer plantearter. Hundredvis af recept og plantelægemidler er fremstillet, eller er afledt af regnskoven planter.

Typer af planter

Planter har bliver diversificeret i regnskoven gennem evolution, at finde nicher i økosystemet, hvilket forklarer, hvorfor så mange plantearter findes. Nogle almindelige typer af planter omfatter epifytter (antenne anlæg), strangler figner, orkideer, bromeliads, lianer (vines) og kødædende planter. Arter varierer fra kontinent til kontinent og endda fra regnskov til regnskoven.

Beskyttelse af regnskoven

Regnskove skal beskyttes for den fortsatte opretholdelse af livet. Regnskove stabilisere planetens klima, giver en kilde til lægemidler, havnen mere end 50 procent af jordens flora og fauna og er hjem for mange oprindelige folk. Skovhugst har forårsaget massive mængder af skovrydning på kloden skøn markedsføring regnskov tab på 1 ½ hektar pr. sekund. Nationer begyndt at beskytte disse vigtige økosystemer ved at etablere nationalparker og begrænset logføring lejemål. Hver dag forbrugere kan hjælpe ved hjælp af genbrugspapir produkter, donere til non-profit organisationer hjælper gemme regnskove, og taler ud om deres betydning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com