Hvordan at tage sig af en indisk blå lilla Dendrobium orkidé

January 3

Dendrobium er den næststørste orkidé slægten, med mere end 1.000 arter af blomstrende planter. Denne Botanisk gruppe er hjemmehørende i mange områder i det østlige halvkugle, herunder Indien. Dendobrium orkideer er epifytter. I naturen klatre de stammerne af træer for fysisk støtte uden at blive parasit. Den indiske blå Tyndakset Gøgeurt er en Dendrobium hybrid, der vokser 2 til 3 fod høj og producerer blomster 2 ½ inches i diameter. Blomstrer er mørk lilla med sort-blå skær. Omsorg for det den måde, du ville sørge for en anden domesticerede Dendrobium orkidé.

Instruktioner

•Grow den indiske blå lilla orkidé i lyse, men indirekte sollys. Placer det ved et nordvendt vindue, f.eks. Rotere planten fra et syd vindue i foråret til en østlige vindue i sommeren som et andet alternativ.

•Sæt dendrobium orkideer i et værelse, der forbliver på 70 til 90 grader Fahrenheit i dag og på 60-65 grader Fahrenheit natten over. Holde en luftfugter kører i rummet, hvis du nødt til at slukke ovnen eller air conditioner til kontrol af temperatur.

•Irrigate din plante, når jorden bliver tør. Hæld vand indtil overskydende løber ud af puljens drænhuller. Anvende en orkidé gødning hver vanding mens planten sætter ud skud og blomstrer. Reducere befrugtning til hver tredje vanding når orkidé stopper voksende. Anvend gødning ifølge instruktionerne for den vare, du vælger.

•Klippe falmede blomster og gulfarvning blade fra planten med hånd sakse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com