Hvordan man programmerer en DSC Alarm

February 11

En DSC SGDV1660LC indtrængen alarmsystemer er designet til at beskytte et hjem mod indtrængen af advare dem inde, hvis nogen bryder. Påvisning sensorer arbejde sammen med Kontrolpanel til at overvåge og reagere på udendørs stimulus. Programmering alarmsystemer DSC indtrængen, efter det er blevet installeret, er nødvendig, hvis sensorerne skal fungere optimalt. Proceduren er ligetil og bruger et tastatur, da control panel er placeret ude af syne. Ingen tidligere erfaring med at bruge en DSC alarmsystemer er nødvendig.

Instruktioner

•Disarm systemer ved at indtaste standardadgangskoden "Master kode" ved hjælp af de numeriske taster på DSC indtrængen alarm systems' tastatur; standardadgangskoden er noteret i den brugsanvisning, der ledsager systemerne. Ikke trykker på en tast på tastaturet indtil efter du har hørt en besvarelse af opringninger "bip". Hvis LCD-panelet på tastaturet ikke vises "Klar til ARM", skriv "Master kode" adgangskoden igen, fra begyndelsen.

•Sørg for at alle vinduer, døre og andre entranceways, der DSC alarm sensorer er tilsluttet er lukket.

•Return til tastaturet. Tryk på tasten "1", efterfulgt af stjerne nøglen hen til aktivere (eller "Arm") sensorer, der er blevet udpeget som tilhører "Zone A" i huset. Tryk på "2" tasten, efterfulgt af stjerne nøglen hen til aktivere de sensorer, der er blevet udpeget som tilhører "Zone B" i huset.

•Indtast standardadgangskoden "Master kode" til "arm" systemerne. Gentag denne procedure, hvis du ikke kan se "Alle systemer BEVÆBNET" oven på den tastatur LCD raster.

Tips & advarsler

  • Alarmovervågning selskab leveres sammen med DSC indtrængen alarmsystemer kan "arm" fjernt hvis du glemmer at indstille alarmen inden de forlader hjemmet.
  • Ændre koden"Master" fra den forudindstillede standard til en, der er kendt for kun at du efter alarmen er programmeret.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com