At fjerne en bruser rør fra Bruser Faucet

February 11

At fjerne en bruser rør fra Bruser Faucet

Når bruseren røret kører til dit brusebad hovedet bliver udstenede, rustne eller mister sin glans, erstatte det med en ny. Dette projekt er ikke kompliceret, og nogen med mindre hjem reparation færdigheder kan fuldføre proceduren. For at erstatte bruser rør, der ligger bag brusehoved, skal du fjerne det ved hjælp af grundlæggende værktøjer. Find en ny bruser rør og Giv dig selv mindst en time til at udføre jobbet.

Instruktioner

•Drej off vand til dit brusebad ved at lukke off home's vigtigste vand linjer.

•Tag brusehovedet fra bruseren røret ved at skrue små, runde møtrik lige bag brusehoved og trække enhed ud røret. En rem skruenøgle eller Tang skruer denne møtrik effektivt.

•Sæt enden af et par af gummi håndteres tænger eller en ligedannet værktøj i slutningen af bruser rør. Tryk og drej tangen, så røret bliver i retningen mod uret. Kraft af håndtag inde i røret og torsion vil skrue røret fra indersiden af bruseren væggen. Tag røret ud, når det har været skrues.

•Sno gevind enderne af bruseren rør i blikkenslager er tape. Bruge to til tre ombrydes omkring den gevind del af røret kun, i begge ender. Indsætte nye brusebad røret ind i stikket i bruseren væggen og drej den stramme, ved hjælp af tænger igen. Placer arm, så bøje vender mod afløbet.

•Sæt udgangen af bruserhovedet ind i udsatte slutningen af bruser rør. Drej brusehoved møtrik uret med tænger eller rem skruenøgle til at stramme den og sikre brusehoved.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com