Ficus bananskud oplysninger

February 11

Ficus bananskud er et populært supplement til mange hjem haver på grund af dens holdbarhed og nem at dyrke. Endnu uden ordentlig kontrol, kan denne potteplante blive en knejsende træ med omfattende grene og rødder. Ligesom mange andre ficus træer fungerer Ficus bananskud som en luft purifier, absorberende luftbårne giftstoffer gennem sin tyk, voksagtig blade.

Identifikation

Ficus bananskud er hjemmehørende i Indien, Himalaya og mod syd til Indonesien. Det er et medlem af familien fig og er almindeligvis kaldet gummitræet eller gummi plante. Ficus bananskud kan nemt vokse 10 fod eller højere. Bladene fra gummitræet er 8 til 12 inches lang og har en karakteristisk læderagtig fornemmelse. Farver kan variere og variere fra mørk grøn og rødbrun til gul og fløde. Aviær Web, en havebrug hjemmeside, kreditter Ficus bananskud som den bedste ficus for at fjerne kemiske giftstoffer som formaldehyd fra luften.

Tips til avlere

Ficus bananskud betragtes som en hårdfør plante, der kan dyrkes udendørs i løbet af årets varmere måneder. Ideel temperaturer er 60-65 grader F om natten og 75 til 80 F i løbet af dagen. Bella Online anbefaler vandes en gang om ugen og at foretage mindre justeringer af tidsplanen efter behov. Ficus bananskud bremser dens vækst i de koldere måneder og skal vandes mindre hyppigt. I et par måneder, kan Ficus bananskud plante vokse til loftet. For at holde anlægget i en acceptabel form, anbefaler Bella Online beskæring Ficus bananskud på en regelmæssig basis.

Advarsler for avlere

Gummi træ er en lav vedligeholdelse plante for hjemmet haver, men Ficus bananskud er sårbare over for ændringer i luftfugtighed. Bladene kan falde eller bliver gule hvis planten er transporteret til et andet sted med lav luftfugtighed. Drastiske ændringer i vanding mønstre kan også producere den samme negative effekt. Gummi planter er resistente over for de fleste sygdomme og insekter, men kan blive stadig befængt med mealybugs og spider mider.

Toksicitet

Blade og stilke af Ficus bananskud indeholder en mælkeagtig, hvid sap, der kan forårsage allergiske reaktioner. Sap er klistret og kan irritere huden når håndteres. Det er tilrådeligt at holde sig væk fra børn og altid bære handsker når du håndterer gummi plante. Den hvide sap er også giftig ved indtagelse og kan mavebesvær. Dette kan vise sig farlige for husholdningsartikler kæledyr med en forkærlighed for at tygge på stængler og blade.

Levende broer

Cherrapunji, også stavet cherrapunjee, er en af de vådeste områder på jorden. Denne provinsen i det nordøstlige Indien giver et ideelt klima til Ficus bananskud, og indfødte i landet har sætte træet til god brug. Krig-Khasis stamme i Meghalaya har bioengineered levende broer fra den solide rødder og grene af Ficus bananskud. Nogle af disse broer har været i daglig brug af stammefolk i 500 år. Træet vokser naturligt på toppen af store kampesten langs flodbredderne. Indfødte i området forme rødderne og guide dem på tværs af de indre vandveje, oprettelse af robust levende broer. Ficus bananskud broer faktisk vokse stærkere over tid som rødder vokse tykkere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com