Hvordan man Refinish vinduesrammer

February 11

Vinduet vedligeholdelse og lakering er en tidskrævende, men vigtigt hjem-vedligeholdelsesopgave. På grund af vejret skader og slid fra hyppige åbning og lukning savn vinduer opmærksomhed hyppigere end resten af hjemmet. Lakering træ vinduer er normalt kræves hver fem til syv år, men det er tid givet godt ud. Forebyggende vedligeholdelse kan udskyde dyre udskiftning, mens simple caulking og weatherizing bidrager til samlet hjem energibesparelser.

Instruktioner

Forberede og reparere overfladen

•Wash malet eller bejdset træets overflade med et rengøringsprodukt som TSP (trinatriumphosphat) og en krat pensel. TSK fjerner overflade snavs og sløver maling eller lak til at hjælpe den nye finish overholde.

•Få mindre overfladeskader, såsom huller, små revner og sømme eller gouges. Anvende latex patching og fylde forbindelser til malet træ overflader. Reparation bejdset træ vinduesrammer med en filler sammensatte tonet for at matche pletten du planlægger at bruge. Anvende fyldstof produkter med en spartel. Fjern eventuelle overskydende stof. Tillad fyldstof til tørre og derefter slibe det let med fine sandkorn sandpapir.

•Tag løs og chipping maling med en spartel. Sand overfladen let med en hånd sander eller elektrisk palme sander til at fjerne overflade glans og fremme vedhæftning af ny maling eller pletten til gamle vinduesrammen. Fjern alle tidligere finish at eksponere nøgne træ, hvis det ønskes. Tør støvet slibning med en fugtig, ren klud. Tillad vinduesrammen til tørre.

Gendanne små rådne dele af det træ ramme ved omhyggeligt at fjerne smuldrende træ med en spartel. Mætte det beskadigede område med en epoxy træ hærder. Lad det tørre, efter fabrikantens anvisninger. For meget det udsatte område med en auto-kroppen fyldstof eller to-delt epoxy fyldstof og lad det tørre ifølge etiketten retninger. Sand det udfyldte område til at matche den eksisterende overflade.

•Prime alle udsatte træ områder, herunder de reparerede områder med en quick-tørring, oliebaseret primer. Male hele rammen og skærf med denne primer, kun hvis nogen maling eller lak tilbage på træet er oliebaseret og den rude indramme vil være malet med en olie eller akryl maling.

•Applicer caulk og ruder forbindelser efter behov efter den oliebaseret primer er helt tørret. Udfylde alle huller med en elastomer caulk. Erstatte manglende ruder sammensatte omkring vinduesglas, efter produktet anvisninger. Tillad caulk og ruder til tørre i 24 timer.

Maleri vinduesrammer

•Vælg en olie-baseret eller akryl maling til udvendige overflader. Fjerne vinduesrammen hvis det er muligt at udsætte hele rammen og lette maleri.

•Paint dobbelt hang skydevinduer med belægning de indre Skærfer først. Åbne og delvist overlapper både vinger. Maling af udsatte indre rammen og hele ansigtet af den ydre skærf. Gøre det muligt malingen til at tørre. Tilbageføre en Skærfer for at afdække området umalet indvendig skærf. Male indre rammen. Male den ydre ramme i to sektioner. Sænke både vinger og male den øverste del og jamb; derefter hæve begge vinger og male den nederste ramme sektion.

•Åbn casement vinduer. Male de øverste og nederste kant af vinduesrammen først. Gøre det muligt malingen til at tørre. Luk vinduet og male stellet.

Tips & advarsler

  • Efter en generel rengøring med TSP, skal du bruge en blegemiddelopløsning--1 del blegemiddel til 3 dele vand--at ødelægge mug på vinduesrammer. Tillad blegemiddelopløsning at forblive på overfladen i flere minutter og skyl grundigt.
  • Træ hærdere er tilgængelig i en - eller to-delt formuleringer. Formuleringer med højere indhold af epoxy er dyrere, men er også mere effektiv.
  • Lille magt sanders og palm sanders foretrækkes for slibning store områder eller flere vinduer, som de sparer tid og arbejde effektivt. Reserve hånd slibning til mindre opgaver, såsom hjørner og kant områder opfylder glasoverfladen.
  • Bruge sprit til at fjerne maling eller lak støv fra udsatte træ før du anvender nye pletten eller lak. Sprit tørrer hurtigt og ikke mætte træ eller hæve og blødgøre træets årer.
  • Overlap primer og maling lidt på vinduesglas til at danne en forsegling. Fjerne tørret malingen med en single-kant barberblad. Anvende en tynd stribe af klare caulk langs sømmen mellem vinduesglas og træramme.
  • Bly-baseret maling udgør alvorlige sundhedsfarer, når slibning eller stripping overflader, der indeholder disse malinger. Behandling af enhver overflade malet før 1978 som potentielt bly-baseret og har det testet.
  • Bortskaffe maling, opløsningsmidler og affald korrekt. Kontakte lokale by eller amt kontorer for godkendte bortskaffelsesmetoder og websteder i dit område.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com