Hvordan til at holde huset rent med et fuldtidsjob & skole

January 5

Hvordan til at holde huset rent med et fuldtidsjob & skole

Mellem et fuldtidsjob og aften eller weekend klasser på din lokale campus, der er meget lidt tid tilbage til husholdning. Mens nogle husstande kan ansætte en ugentlig rengøring eller trække på hjælp fra en nærliggende familiemedlem, er denne type af luksus ikke tilgængelig for alle. De fleste mennesker har tendens til at udskyde rengøring for uger, så tackle den resulterende rod i en dag eller to. Denne teknik fungerer muligvis for nogle, men det kan forårsage en stor mængde af stress og udmattelse.

Instruktioner

•Rengør op Griseri, som de sker. Skyl dine retter eller moppe op spild straks. Jo mindre tid du bruger skrubbe en hærdet rod, jo mere tid du vil være i stand til at afsætte til afslapning.

•Enact en sko-fri politik i dit hjem. Reducere mængden af snavs og snavs, der kan spores inde ved at forlade sko uden for eller i nærheden af forstuen. Resultatet vil være mindre tid brugt på støvsugning af gulve.

•Enlist ved hjælp af alle i husstanden. Hvis du lever med din ægtefælle eller partner, opdele rengøring opgaver jævnt. Hvis du har børn, give dem gøremål, såsom at tage ud papirkurven og rensning efter pets. Sprede arbejdsbyrden vil rundt tage vægten af dine skuldre og instill en ansvarsfølelse i familiemedlemmer.

•Planlæg nødvendige rengøringsopgaver. Du vil være mindre tilbøjelige til at udskyde skrubbe toilettet og vask dine plader, hvis du komme ind i vane med at gøre disse gøremål på en bestemt dag. Vælg en dag ud af ugen for at udføre disse opgaver og holde sig til det.

•RID dit hjem af rod og andre unødvendige elementer. Boliger, der vises rodet kan pakkes med for meget kram. Genbruge gamle aviser og magasiner, donere uønsket tøj eller har en gård salg til at tynde ud dit rod.

Tips & advarsler

  • Opfordre medlemmer af husstanden til at samle op efter sig selv. Du behøver ikke at bekymre dig om at lægge varer i deres korrekte sted, hvis de aldrig forlader det.
  • Hold dine kæledyr i visse områder af dit hjem. Ved at begrænse hvor de kan strejfe, kan du skære ned på hvor de spore mudder eller snavs og hvor de kaste deres pels.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com