Hvordan man Wire en sikkerhed Alarm

February 12

En sikkerhed alarmsystem kan give en advarsel mod en ubuden gæst, der mener, at han går ind i dit hjem uopdaget. Ledningsføring en bevægelsessensor til en alarm modtager kræver nogle få værktøjer, der findes rundt i hjemmet. I nogle tilfælde vil den bevægelse alarm security kit, der findes fra hobby butikker og elektronik butikker, give disse værktøjer. Ledninger kræver ikke nogen specielle færdigheder men ledningsføring vil være synlige langs baseboard af væggene mellem bevægelsesføler og alarm-modtager.

Instruktioner

•Decide som den indgang, du vil overvåge med bevægelsesføleren. Dette kan være en dør, der fører til en lukket garage, for eksempel, eller et vindue, der udsigt over baghaven.

•Åbn batterirummet batterilåget på bunden af bevægelsesføleren hvis det løber ud af batterier. Indsæt et par friske batterier i batteriholderen og luk låget. Hvis bevægelsesføleren løber fra vekselstrøm, sæt adapteren strømkablet til strømporten på bevægelsesføleren. Sæt anden enden af adapteren netledningen i en forlængerledning. Sæt den forlængelse ledning til en stikkontakt.

•Strømforbrug i standby en stige mod mod en væg, der vender ud mod indgangen. Sted bevægelsesføleren mod muren højt nok, at det ikke vil blive forstyrret af kæledyr eller børn. Skru bevægelsesføleren i væggen med træskruer med Phillips skruetrækker.

•Indstil den følsomme kontrol på den side eller toppen af bevægelsesføleren til midway niveau. Indsæt en ende af en koaksialkabel til outputporten på bevægelsesføleren). Køre det koaksiale kabel på tværs af baseboard af væggen, indtil du kommer til den placering, hvor du vil placere alarm modtageren. Korte kabel kører langs baseboard af væggen med U-clamp hæfteklammer fra en korte pistol.

•Sæt alarm modtageren på et bord. Sæt alarm modtager netledning til en stikkontakt for magt. Indsæt den frie ende af forbindelseskablet i inputport på alarm-modtager. Tænd modtageren. Juster volume-knappen til alarmen til tre fjerdedele mærket, så du kan høre alarm fra nogen del af huset bør en ubuden gæst bryde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com