Effekten af danskvand på grønne planter

February 12

Effekten af danskvand på grønne planter

Kulsyreholdigt vand kan opdeles i to komponenter: kuldioxid og vand. CO2 er en gas, der er produceret under respiration af alle levende ting, herunder planter. Grønne planter optager kuldioxid og bruge det under fotosyntese til at producere fødevarer. Da planter har brug for vand, er en del af kulsyreholdige væsken naturligvis vigtigt og nyttigt. Spørgsmålet om CO2 's anvendelighed er endnu at blive besvaret.

Om kuldioxid

Kuldioxid udgør 76 procent af drivhusgasser i atmosfæren. Denne gas og andre udgør en barriere i jordens atmosfære, som forhindrer solens stråler i at frigive, der forårsager jorden til at varme op gradvist. Kuldioxid bygge fra brændende fossile brændstoffer og reduktionen af skove. Normalt grønne planter ville genbruge kuldioxid som en del af fotosyntesen, men skovrydning i store områder af planeten forhindrer denne naturlige proces.

Hvordan CO2 er genanvendt af planter

Grønne planter fortsætte fotosyntese i overværelse af sollys. Processen kræver kuldioxid kombineret med vand at forarbejde solens energi til ilt og kulhydratrige fødevarer eller plante sukkerarter. På nat planter allergivenligt og ikke udføre fotosyntese. Dette er den tid, de fleste kulstof er til stede i luften. Klorofyl er en vigtig del af fotosyntesen storagesystem og er hvad gør planter grønne.

Hvordan kulsyreholdigt vand kan hjælpe

Kilde til kuldioxid bruges i fotosyntesen er i luften. Når en plante er vandes med danskvand, nærhed og mængden af kuldioxid stiger. Carbon absorberes i plantens rødder og er umiddelbart tilgængelige for fotosyntese. Denne hurtige indtag og forbrug giver ekstra kulhydrater for anlægget skal bruges som mad. Dette giver det brændstof til at vokse sig større og hurtigere. Danskvand indeholder også fosfor og kalium, to af makronæringsstoffer planter har brug for. Svovl og natrium er også inkluderet i kulsyre og kan være gavnligt at plante vækst.

Bevis

To studerende på University of Colorado i Boulder gjorde et eksperiment for at se hvad der sker når kulsyreholdigt vand bruges på planter. De brugte baby tårer planter opdelt i to grupper. En blev fodret med vand fra hanen og den anden blev fodret danskvand. Skud af begge sæt blev målt dagligt og indspillet. Vand fra hanen planter voksede 67 procent, mens kulsyreholdige planten voksede 170 procent. Kulsyreholdige planterne var også grønnere, formentlig på grund af tilgængeligheden af kuldioxid for fotosyntese og klorofyl ekstraudstyr.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com