Sådan Program Genie Garage døråbner fjernbetjeninger

January 6

Programmering Genie garage døren fjernbetjeninger vil afhænge af den model og alder af din garage døråbner. De fleste nyere modeller bruger en smart knap til at programmere fjernbetjeninger. Ældre garage døråbnere har en linje af hvide switches, der skal stemme overens. Kig på bagsiden af din garage døråbner hoved at se, hvilken type af programmeringssystem din oplukker bruger. Køb fjernbetjeninger fra hjem forbedring centre eller garage døren forhandlere.

Instruktioner

Programmering med Dip-Switches

•Sæt en trappestige under lampens garage døråbner magt hoved og Find dip-switches på bagsiden af power hovedet. Ni afbrydere i rækken er indstillet til forskellige indstillinger. Skrive indstillingen af hver dip switch på et stykke papir.

•Fjern batteriet dække fra fjernbetjeningen. Nogle fjernbetjeninger har en dør på bagsiden, som du kan glide ud med tommelfingeren. Andre fjernbetjeninger kræver, at du tager på bagsiden af fjernbetjeningen helt slukket. Indsæt en skilling i det lille slot i bunden af fjernbetjeningen og twist skilling for at pop back off-fjernbetjeningen.

•Locate linje af dip switche direkte over batteriet. Indstil hver dukkert på indstillingen på bagsiden af hovedet magt ved hjælp af en lille flathead skruetrækker. Du kan bruge hvad du skrev på papiret som din reference.

•Skub fjernbetjeningsknappen og din oplukker skal fungere. Hvis det ikke er tilfældet, er en eller flere af dip switches på fjernbetjeningen ikke indstillet korrekt. Husk, at hver enkelt switch skal matche sin modpart på power hovedet. Erstatte batteridækslet eller bagpanelet af fjernbetjeningen efter du med succes indstille dip-switches.

Ved hjælp af knappen Learn

•Sæt trappestige under oplukker magt hoved og tryk på learn-knappen med fingerspidsen. LED-lys under knappen learn vil belyse.

•Tryk på Tryk knappen på fjernbetjeningen og hold knappen nede, indtil indikatoren blinker og slukker.

•Åbn knappen og tryk derefter på knappen igen for at betjene garage døråbner.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com