Den bedste måde at holde en stige

January 6

En af de mest håndgribelige værktøjer til at have omkring huset er en trappestige, men det er også en af de mest sandsynligvis vil blive anvendt forkert. Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission, blev 532,000 skader vedrørende stigen brug behandlet i 2007. Så lære grundlæggende sikkerhedsregler for Trappestiger og udvidelse stiger er afgørende. Vidende hvor hen til holde en stigen korrekt, mens du klatre og at have en partner holder stigen, mens du bruger det er nemme måder at forhindre falder.

Vælg den korrekte stigen til jobbet

At vælge en stige bedst er egnet til jobbet ved hånden meget vigtigt. Du kan nemt miste din balance og falder fra det øverste trin på en stige. Så altid vælge en stige, der tillader dig at nå dit arbejdsområde mens stående ét eller to trin fra toppen for maksimal stabilitet og balance. Folde Trappestiger er godt for arbejdet inde i hjemmet, plus deres A-frame konstruktion tilføjer ekstra stabilitet. Udvidelse lejdere er bedst for arbejde uden for hjemmet i stor højde. Inspektion af stigen før brug er hver gang vigtigt, kontrol af bøjninger, pauser eller andre tegn på skade. At sikre, at stigen kan håndtere mængden af vægt du vil placere det er også afgørende. Uanset hvilken slags stigen benyttes, er det altid mere sikkert at have en partner på hånden for at holde stigen og holde den stabil.

Altid har en Partner Hold stigen

Har din partner bruge både hænder og fødder til at holde din stige støt, mens den bruges. Fødderne placeres i bunden af hvert stigen ben at forhindre glidende, og begge hænder bør forstå begge sider af stigen i en 90-graders vinkel. Dette vil give den bedste stabilitet for stigen, som det er besteget.

Når klatring en stige, forstå stige fast med dine hænder før du placerer dine fødder efter en rung. Når du er sikker og afbalanceret, lad gå én hånd og forstå det næste trin. Når denne hånd er sikker, følge med anden hånden. Når begge hænder er sikker, derefter flytte fødderne til det næste trin, en ad gangen. Aldrig tillade dine hænder og fødder at bevæge sig på samme tid.

Sørg altid for din partner ure som du arbejder. En distraheret partner er den sikreste måde at bringe ned ad en stige, og så fokus skal fastholdes på alle tidspunkter. Uanset hvilken slags stigen bruges---træ, metal, sammensatte---arbejde handsker er en vigtig måde for hjælper til at bevare kontrollen og undgå skader.

Placere stigen i den rette vinkel

Holding en stigen korrekt og sikkert opnås bedst når stigen er indstillet på den korrekte vinkel. Når du bruger en sammenfoldelig trappestige, altid sørg for benene er fuldt udvidet og seler er låst. Dette vil forhindre stigen fra foldning under din vægt mens du bruger det. For at få den rette vinkel for at bruge filtypenavnet stiger, blot dividere højden af stigen med fire; Dette vil give dig den afstand i bunden af stigen skal være fra strukturen som stigen læner. For eksempel, hvis stigen er 12 fod høje, bør bunden af stigen 3 fødder fra strukturen bliver besteget. Dette kaldes den regel af fire.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com