Små Citrus træer til et drivhus

January 6

Fire vinde Planteskole i Californien var først kommercielt pode og sælge dværg citrustræer, opstilling for citrus træer hvad havde allerede været gjort for æbler og pærer. Dwarf frugttræer kan med held dyrkes for de hjem landskab og beholdere til terrasser eller drivhuse. Efter fire vinde, kan du dyrke de fleste dværg citrustræer i solarier eller drivhuse, hvor et subtropisk miljø er opnået ved at holde temperaturen 55 til 95 grader Fahrenheit.

Pelsiner

Disse lækre appelsiner, stammer fra en krydsning mellem en appelsin og en hindbær, er utroligt populære i Middelhavet for sød, glimrende farvet frisk juice. Varme dage og kølige nætter producere den sødeste frugt. "Moro" blood orange er meget produktiv, med tidlig modning, aromatisk frugt med lilla-rød kød og bær-lignende smag. "Sanquinelli" kultivar er syrlig og krydret, med både dyb-røde juice og skorpe. "Tarocco" producerer de største pelsiner, men kvaliteten er kortlivede.

Mandarin appelsiner

Voksende din egen mandariner tilbyder mulighed for at nyde sorter ikke almindeligt tilgængelig. Guld-farvede "Gold Nugget" mandarin producerer modne frugter i marts, og mandariner holde deres sødme og kvalitet på træ gennem sommeren. "Tango", indført ved University of California, er en uden kerner, meget sød, dyb-orange marokkansk-type mandarin, der modnes i januar og holder på træet godt ind i foråret. Meget hårdfør "Owari" Satsuma mandarin modnes i November og December. "Californien honning" producerer sin søde frugter i det tidlige forår.

Citroner

Alle har brug for deres egne citron træ, og den klassiske "Eureka" citron bærer året rundt og producerer store afgrøder. Sødere, mindre-sure "Forbedret Meyer" citron er meget værdsat af gourmet kokke og producerer også året rundt, men mest om vinteren. Gøre din egen pink lemonade med "Brogede Pink" citron, som er mest værdsat for sine brogede grønne og gule blade og fuchsia-tonet knopper og ny vækst. Disse citroner har pink kød og producere klare saft og en syrlig citron smag. Eller vokse Middelhavet citron forskellige værdsat af citrus kendere for særpræg og smag, såsom "Villafranca," som blev indført fra Sicilien omkring 1875.

Limefrugter

I tropiske klimaer bo moden limes grønt på træet, men i Californien, de bliver gule. "Bearss Seedless" er sandt limefrugter, producerer bær året rundt, og er særlig godt for cool områder. Brug blade, citronskal og saft af ujævn "Kaffir" eller Kieffer kalk i Cambodja, indonesiske og thailandske retter. Den "Thornless mexicanske" eller Key lime tilbyder alle skarp smag foretrækkes til Key Lime pie uden smerter. "Palæstina" sød lime er mild-aromatiseret og mindre surt end Bearss kalk, ideelle til en forfriskende juice drikkevarer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com