Hvad Countertop materiale kan jeg bruge på en udenfor Bar?

February 14

Hvad Countertop materiale kan jeg bruge på en udenfor Bar?

Når du bygger en udendørs bar, overveje vejret din bar top vil være oppe imod. Uanset om du vælger sten, beton eller porcelæn fliser, mange klima-venlige muligheder der findes. Vælge en bordplade som supplement til eksisterende terrasse og udendørs indretning. Mikse og matche materiale i din udendørs plads til at skabe en visuelt interessant, tekstureret miljø, der vil blande med den naturlige tilstand af værftet.

Granit

Granit leveres i en bred vifte af farver, gør det et ideelt valg for mange udendørs bordplader. Med minimal pasning, granit giver en glat bar overflade for underholdende. En ting at overveje er placeringen af baren. Hvis baren top vil blive udsat for direkte sollys, granit kan få ekstremt varmt, især de mørkere farver. Hvis direkte sollys er et problem, overveje at installere en paraply eller en arbor.

Porcelæn fliser

Porcelæn fliser er en anden mulighed for en bar øverst. Fliserne er tilgængelige i en vifte af farver og stilarter for at passe ind i enhver ordning, udendørs stil. Til varmere klimaer er porcelæn en mulighed. For køligere klimaer, men, at fugerne tendens til at svække og knæk når de udsættes for frostgrader. Overveje at oprette et skakternet mønster med to farver af porcelæn fliser til dine udendørs bar og køkkenbordet områder.

Beton

Beton bordplader kan tilpasses til en figur eller design du har i tankerne. Beton kan være farvet, og elementer som tilhugget glas og småsten kan føjes til et originalt design. Mange farver og pletter er tilgængelig, men du kan forvente nogle milde misfarvning som de konkrete sæt. Overvej at bruge beton til en vej eller indkørsel ud over baren top til at skabe et ensartet udseende i hele din ejendom. En idé er at vælge en slutdato for tællerne og en anden til den sti, der fører til bar og lounge område.

Skifer

Skifer er billigere end granit og beton og kan bruges til terrasser og bar toppe ens. Skifer kommer i en vifte af farver: grå, blå, lilla og varianter, herunder grøn, brun og sort. Når du planlægger projektet udendørs, undersøge storstilet prøver af skifer til at bestemme, hvilken farve vil fungere bedst for din bar top. Skifer er et vejrbestandigt indstilling, der kan modstå varme og kolde temperaturer, gør det et ideelt valg for klima med variabel temperaturer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com