Hvad sker der hvis jeg stik i en 220 apparatet til en 120 stikkontakt?

January 7

Hvad sker der hvis jeg stik i en 220 apparatet til en 120 stikkontakt?

Producenter design apparater til hjem for at bruge magt leveret af elselskaber. I Nordamerika betyder det enten 110 til 125 volt eller 220-250 volt. En husholdnings støvsuger kører på 110 til 125 volt, mens en elektrisk vifte kører på 220-250 volt. Den højere spænding er i stand til at levere mere strøm samtidig med at den nuværende flow til et minimum. Hvad sker der når du tilslutter et apparat til 220 volt til 110 volt afhænger af apparatet.

Kompatibilitetsproblemer

Uden modifikation, vil ikke stik på snore lavet til 220 volt apparater passe ind i 110 volt udtag. Beholdere til 220 volt er anderledes end beholdere til 110 volt. Omvendt er også tilfældet. Standard stik beholdere findes for både spændinger og producenter er forpligtet til at overholde disse standarder for at passere sikkerhedstest.

Forsøger at operere et apparat på alt andet end det spændingsområde, der er angivet på den apparat navneskilt virker i de fleste tilfælde. Hvis det virker, operere apparatet sandsynligvis ved en højere temperatur end normalt, da det vil kræve to gange den nuværende for at kompensere for den lave spænding.

Forholdet mellem spænding, strøm og strøm

Ethvert apparat, der bruger elektricitet kræver en vis mængde af magt til at gøre det arbejde, det var designet til at gøre. Power har to komponenter - spænding og nuværende-- og er udtrykt ved ligningen P = V x jeg hvor P er effekt i watt, V er spænding og jeg er aktuelle i ampere.

Af denne formel bruger et apparat, der kræver 2200 watt 20 ampere af nuværende på 110 volt og 10 ampere ved 220 volt. Hvis dette apparat er tilsluttet et standard 15 amp, 110 volt udtag, det vil forsøge at tegne 20 ampere af nuværende og effektafbryderen vil tur eller sikringen vil blæse.

Andre problemer

Elektromotorer er især følsom over for den spænding, der er leveret til dem. Mange apparater fra køleskabe til støvsugere til hår tørretumblere indeholder elektromotorer. Motorerne i disse apparater vil køre meget langsomt, hvis de starter på alle, og vil blive helt varm. Dette kan ikke forårsage et problem i starten, men det vil få motoren til at brænde ud for tidligt.

De fleste producenter er klar om angivelse af garantier. De design produkter at operere under et givet sæt betingelser, herunder spændingsforsyning til apparatet. Hvis du eller nogen anden ændrer apparatet, så det vil stik i en anden spænding end angivet, vil garantien sandsynligvis blive annulleret.

Dobbelt spænding apparater

Producenter designe nogle apparater til at køre på to spænding intervaller og levere passende ledninger eller stik for begge forhold. For eksempel, kan personlige computere have en switch på bagsiden, der gør det muligt for computeren at udnytte enten 110 til 125 volt eller 220-250 volt.

Parameteren ændrer, hvordan strømforsyning inden for computer handlinger på den aktuelle leveret til det. Produktionen af strømforsyningen rester den samme og computer fungerer fint. Som vist tidligere, vil computeren bruge dobbelt så meget strøm på 110 volt, end det gør på 220, men da den nuværende draw er lav dette ikke udgør et problem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com