Lav vedligeholdelse landskabspleje idéer

January 7

Lav vedligeholdelse landskabspleje idéer

I nutidens krævende verden, kan mange mennesker ikke have kunnet træffe tidsrøvende hjem landskabspleje projekter. Dette betyder ikke, at en poleret og velplejede værftet ikke er muligt. Enkel og lav vedligeholdelse landskabspleje, kræver minimal tid og indsats for at fastholde kan tilføje skønhed og nydelse til omgivelser af selv de mest travle boligejer.

Analysere din værftet

Bemærk nogen ubehagelige synspunkter, der kan blokeres ved hjælp af korrekt udvalgte træer og buske. Bemærk skygge mønstre, der ændre sig drastisk med årstiderne og vælge planter, der vil trives i de områder, du ønsker at plante. Finde nogen lave steder i potentielle blomsterbede og fylde dem med jord, som nødvendig for at sikre ordentlig dræning.

Vælge dine planter

Stauder er gode muligheder for den no-nonsense landscaper, fordi de vil komme tilbage hvert år. Dette sparer behovet for at købe og plante nye ting hver vækstsæson. Planter valgt for lav vedligeholdelse landskab skal have få pest problemer og skal producere ingen rodet frugt, grene eller bælg. Vælg planter med færrest mulige elementer til at opretholde. For eksempel, ifølge University of Missouri græsplæne og haven vil hjemmeside, at vælge en crabapple træ vifte med en modstand mod apple skurv forhindre sommer tab af træets blade. Look for plantesorter, der holder deres frugt godt ind i vinterhalvåret, hvilket vil betyde mindre værftet vedligeholdelse for dig.

Planen blomsterbede

Plante farverige, blomstrende buske at bringe energi til din landskab. Blomstring eller nåletræer buske er god plante valg for lav vedligeholdelse landskab. Disse buske skal ikke vandes hyppigt og de har en behagelig aroma. Der findes mange busk typer og farver at vælge mellem. Lejlighedsvis befrugtende og beskæring er alt, der kræves for denne anlægstype, ifølge hjemmesiden landskabspleje ideer Online.com. Bruge bunddække planter til at hjælpe med at skære på ukrudt udvikling. Overvej at bruge træflis, lavasten eller genanvendt gummi dækningsmateriale som valgfri måder at udfylde blomsterbede at bremse weed produktion og oprette en baggrund for at fremhæve dynamikken i flower bed planter.

Holde det simpelt

Oprette din plante senge i nærheden af huset, hvis egenskaben er stor, mens du holder områder længere væk mere naturligt. Fjerne unødvendige elementer såsom vand funktioner, forenkle vedligeholdelse af landskabet. Undgå over plantning, og sørg for, at hver plante har plads til at vokse til fuld størrelse. Bruge forskellige plantesorter til at oprette teksturer og farver, der er visuelt interessante, men ikke bruger for mange plante typer, da dette kan skabe et landskab, der mangler et sammenhængende mønster.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com