Måder at mindske plastaffald

February 14

Plast tegner sig for en stor amountof ikke-biologisk nedbrydelige affald materiale på lossepladser. Selv om plast har visse fordele, som let egenskaber og fleksibilitet, er der andre valg, som kan bidrage til at mindske plastaffald i dit hjem, spare dig penge og hjælpe med at redde miljøet.

Plastikposer

Boston College hedder det, at vi bruger så mange som en million nye plastikposer hvert minut. Bruge genanvendelige poser, når du går på indkøb. Hænge dem op i klart udsyn til at hjælpe dig huske dem, når du hovedet ud, og gemme nogle i din bil, så du ikke behøver at tage hjem endnu mere plastikposer.

Flaskevand

Køb en genanvendelig flaske og fylde det med vand fra hanen eller fra en filter kande i stedet for at købe plastik vandflasker. Genbrugsflasker kommer i forskellige stilarter, størrelser, materialer og farver.

Refills

Mange virksomheder og butikker tilbyder nu en refill system for sæbe, shampoo og rengøringsmidler. Tjekke med din lokale butikker og se hvis du kan genopfylde din flasker i stedet for at købe nyheder ones.

Bulk Shopping

Køber i bulk vil reducere din plastaffald, da der er mindre emballage i forhold til at købe produkter individuelt. Også købe frugt og grøntsager løs snarere end færdigpakkede så du køber så meget som du har brug for med mindre plastic til at tage hjem.

Emballage valg

Vælge at købe produkter, som er pakket i materialer der kan genbruges, som glas og papir, eller der er ingen pakning på alle. Forbrugernes valg vil påvirke business og økonomiske beslutninger. Dit valg om at afvise plast som en emballage vil bidrage til at øge denne påvirkning. Overveje at købe kød fra den lokale slagter frem for i supermarkedet, da de generelt ikke bruger som meget plastemballage.

Genbruge plast

Genbruge plastic i dit hjem hjælper lige så meget som genanvendelse. Wrap din sandwich for arbejde i plastik indpakning fra andre produkter. Plastikposer fra brød kan spare dig penge og hjælpe miljøet ved at erstatte sandwich poser. Større plastflasker kan bruges til at lave hængende kurve til at dyrke jordbær udenfor. Være kreativ - der er brug for alt, og det er bedre at genbruge end afhænde.

Selvforsyning

Voksende din egen grøntsager er en fantastisk måde at reducere plastaffald. Grøntsager er nemme at dyrke hjemme og kræver ikke en stor mængde plads. Og bage dit eget brød betyder, at du vil have frisk brød, når du ønsker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com