Sådan foretages fejlfinding af Coast Spas

January 8

Sådan foretages fejlfinding af Coast Spas

Coast spas er designet med underholdning i sind, med funktioner lige fra avanceret pumpesystemer til en indbygget underholdningssystem. Almindelige problemer med Coast spas omfatter lækager, varieret vandtemperaturer, defekt DVD eller CD afspillere eller vand pres spørgsmål. De fleste problemer er nem at lave, men nogle emner kan kræve hjælp fra en professionel reparatør.

Instruktioner

•Kontrollér breaker, der forbinder til din spa strømkilde, hvis vandet er koldt, hvis din pumpe er stoppet, eller hvis din vandføring er lav. Sørg for at afbryder er i positionen "På". Ren filter cartridge, hvis din vandet stadig løber koldt. Udskift o-ringen på vandpumpe, hvis du har yderligere problemer. Skal du kontakte en elektriker for at kontrollere spænding på din linje, hvis problemet stadig fortsætter.

•Stram nogen løse forbindelser, fittings, pakninger eller O-ringe med hånden hvis du oplever utætheder i dit spabad. Undgå sprøjt vand i beholderen filter, da det vil dræne til bunden af karret.

•Udskift pære Hvis din spa lys ikke vil komme på. Rengøre væk enhver opbygning på dækslet til pære, hvis du stadig har problemer med lys.

•Kontrollér sikringer i pumpen hvis din pumpe motor ikke kører. Vente på motoren til at afkøle, så prøv at køre det igen. Omprogrammere din kurbade cykler til at udføre under køler dele af dagen eller i kortere perioder, hvis du stadig oplever problemer. Kalde din forhandler, hvis du kan se noget indgivet i pumpen.

•Løsn top ventilen på din pumpe til at frigive noget ekstra luft og at tillade mere vandflow, hvis din pumpe ikke vil prime eller hvis det kører varm. Tjekke ventiler, motor ventiler og pumpe suge for nogen eventuelle blokeringer. Dobbelttjek din O-ring for at sikre, at det er på plads og lukke ventilen tæt. Alle kontraventiler for at sikre, at de er tæt tillukket.

•Drej jet ansigter til åben stilling, hvis dine fly har problemer med at tænde. Sikre, at både gate ventiler i op-position.

•Udskift batterierne for problemer med den flydende fjernbetjening. Kontrollere, om en blæst 5A sikringerne i sikringsboksen hvis du ikke modtager strøm til din spa DVD-afspiller eller CD-afspiller/radio. Skub on/off-knappen på den medfølgende fjernbetjening mens du holder registeransvarlige inden for 4 inches af skærmen, hvis du stadig har ingen magt.

•Forøgelse volumen manuelt eller med din fjernbetjening, hvis du oplever problemer med lyden. Holde fjernbetjeningen tæt på skærmen. Slukke for CD-afspilleren og tænde den igen til at skifte til AUX-indgang til yderligere fejlfinding af lydproblemer. Sikre din skærm og DVD-afspiller er skiftet til "On", hvis du har problemer med billedet. Tryk på "TV", derefter "Play" knappen indtil din skærm læser "Video" tilstand. Prøv forskellige kanaler og input-kilder, hvis du stadig oplever problemer. Tjek din kabel TV forbindelse, hvis der kun sne vises på skærmen. Tryk på knappen "Auto Scan", hvis forbindelsen er etableret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com