Brintoverilte til hydroponiske planter

January 8

Brintoverilte til hydroponiske planter

Hydrogenperoxid har mange gavnlige anvendelser for hydroponiske havearbejde. Med en kemisk struktur svarer til vand, men med tilføjelse af en ekstra iltatom øger hydrogenperoxid tilgængeligheden af ilt til rodsystemet. Brintoverilte løsninger er en sikker rengøring metode og kan levendegøre spiring og rodudvikling.

Ernæringstilskud

Hydroponiske planter dyrkes i enten soilless medium såsom perlite eller vand med tilsatte næringsstoffer. Tilsætning af hydrogenperoxid til fodring vandet øger iltindholdet i vandet, så anlægget til at effektivt absorbere næringsstoffer. Dette er især gavnligt for planter, der dyrkes i næringsstof reservoirer for vand, der er opretholdt ved temperaturer på mindst 70 grader Fahrenheit. Jo højere er temperatur, mere ilt i vandet formindsket. Dette formindsker rødder evne til at absorbere næringsstoffer.

Rengøring

Hydrogenperoxid er også en sikker metode til at holde din plantning medium og næringsstof reservoir ren når højere temperaturer forårsager bakterier og svamp til at yngle. Brintoverilte renser, desinficerer og øger omsætning og beluftning, som alle retard sygdomme som root rot.

Spiring & formering

I Hydroponiske voksende, er frø spiret i næringsrige vand eller soilless medium med næringsrige vand. Tilsætning af hydrogenperoxid til vand hastigheder spiring og aids i udvikling af stærkere rødder og sundere planter. Formeringsmateriale planter fra stiklinger vokset i hydrogenperoxid-beriget vand er bedre i stand til at absorbere næringsstoffer.

Sygdom behandling

Ved hjælp af en brintoverilte og vand Blandtegning spray på svamp-inficerede blade vil eliminere svampen, herunder skimmel og meldug. Brintoverilte renser ufuldkommenheder, kemikalier og potentielt skadelige svamp og bakterier findes i byen eller godt vand. Svampesygdomme, der har invaderet din plantning medium eller reservoir kan renses med tilsætning af hydrogenperoxid. Når svampen har kun for nylig smittet rødderne, kan forrådnelse stoppes og vendes hvis de behandles tidligt nok med hydrogenperoxid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com