Uden dæk ideer

January 9

Uden dæk ideer

En af de måder, en boligejer kan nyde landskabspleje omkring hans hus er at bygge en udendørs terrasse. Før du går i gang bygning dine dæk, er der nogle udefra dæk ideer, der kan hjælpe dig med at tilføje unikke karakteristika til dine dæk.

Tema

Et tema kan gøre dine dæk en udstillingsgenstand, ifølge remodeling ressource dette gamle hus. Bruge indretning såsom myggenet, bambus møbler og maske dekorationer til at oprette en afrikansk safari ser på dine dæk. Du kunne bruge gulvmåtter, papir lanterner og asiatiske dekorationer til at give dine dæk udseendet af det fjerne Østen. Nogle andre potentielle dæk temaer omfatter en drive-in film tema komplet med en skærm og popcorn maskine eller en picnic tema med en picnic tæppe og kurv.

Belysning

For at nyde dine dæk i løbet af natten, skal du installere nogle dæk belysning, anbefaler ideer til dæk design. Du kan have lys i usædvanlige steder, som under dækket rækværket, på toppen af dæk paraply åbning eller rundt i bunden af bunken. Belysning ikke kun tillader dig at nyde dine dæk senere i dag, det kan tilføje et unikt udseende til dine dæk. Hvis du bruger programmerbare LED-lys, kan du have dine dæk belysning langsomt ændre farver for en dynamisk virkning. Overvej at bruge solens lys i nogle steder at spare på El og være miljøbevidst.

Ekstra værelse

Online hjem kontraherende ressource ServiceMagic antyder, behandle dine dæk som et ekstra værelse der passer til dine behov. Hvis du har lyst til tilbringe en nat under stjernerne, derefter indstille dine dæk som en udendørs campingplads. Hvis du har små børn, der ønsker at spille udendørs, kan du sætte en kravlegård på dækket og gøre det til et legerum. Sørg for at sætte op et lille beskyttende hegn til at forhindre børn i at falde over kanten af dækket.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com