Hvordan man Wire en Plug til et fluorescerende lys

January 9

Hvordan man Wire en Plug til et fluorescerende lys

Lysstofrør bruger mindre energi, og deres farve tilnærmer tættere naturlige lysforhold. Disse egenskaber gør lysstofrør populære valg for mange indendørs applikationer, herunder dyrkning af planter og belysning workshops. At have armaturet kabling til et stik vil tillade det at blive flyttet til, hvor lyset er nødvendige, og anvendes overalt, hvor der er en stikkontakt. Tilslutte et stik til en fluorescerende lys armatur er ligetil, men terminalerne skal være tilsluttet korrekt for at undgå risici for elektrisk stød. (Se Reference 1).

Instruktioner

•Strip en tomme af isolering fra bagsiden og hvide ledninger på armaturet og ene ende af den elektriske kabel med de elektriske tænger. Vedhæfte de respektive hvid (neutrale) ledninger, sort (varme) ledninger og nøgne (jorden) ledninger sammen. Fastgør med wire nødder. Wrap med elektrisk tape.

•Løsn fastholde skruen på forsiden stik med en skruetrækker. Fjerne den isolerende plastik kappe, udsætter terminalerne i stikket.

•Tilslut neutral (hvid) ledning til terminalen af stikket med den bredere gren. Tilslut den varme ledning (sort) til terminal på den smallere gren. Tilslut jordledningen til terminalen på den afrundede gren.

•Skub svøb tilbage over terminalerne og sikkert på plads med en fastholdelsesanordning skrue. Sæt lys i kontakten.

Tips & advarsler

  • Sørg for at sikkert wrap ledningerne omkring stikket terminal skruerne, så de ikke kommer i kontakt med de andre ledninger, eller ledningen vil kortslutning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com