Hvordan til at dække et hul i en krydsfiner undergulv

January 9

Et hul i din krydsfiner undergulv kan kompromittere udseende og soliditeten af din gulvmateriale. Efterlades uden opsyn, vil en beskadiget undergulvet bare blive værre. Du kan reparere et hul i din undergulvet ved at erstatte det beskadigede afsnit med nye krydsfiner. Ved at gøre dette, du øge levetiden af din gulvmateriale og sikre sikkerheden for dem, gå på dit gulv.

Instruktioner

•Lift dine tæpper og polstring af grådige kanten med tænger, eller fjern træ eller flise gulve med en hammer og skruetrækker til at løfte træ eller flise stykker. Udsætte det beskadigede undergulvet og placere gulvmaterialer ud til siden.

•Opret en kvadratisk eller rektangulær omkreds omkring hullet i din krydsfiner undergulvet. Brug en indramning firkantet og blyant til at tegne streger rundt om hullet og oprette din firkantede eller rektangulære form. Kontroller, at siderne af dine pladsen ligge direkte over midten af gulvet bjælker.

•Guide dine evner så langs streger på din undergulvet. Skåret ud den rektangulære eller kvadratiske form at fjerne det beskadigede undergulvet. Brug din hammer og skruetrækker til at fjerne enhver søm eller skruer sikring undergulvet til strøer nedenfor.

•Forbered din precut two-by-four til installation som base for din nye krydsfiner undergulvet patch. Sikre, at two-by-four er 4 til 6 inches længere på hver ende end området af undergulvet du vil lappe.

•Drill to huller i midten af din two-by-four på 4-tommer side, ligesom du ville se på en bowlingkugle. Lave huller dit indeks og midterste fingre vil passe ind i.

•Skub dit indeks og midterste fingre ind i hullerne til at hjælpe dig med at holde træet på plads under undergulvet. Tuck ene ende af two-by-four under din cut-out undergulvet område. Tuck anden enden af træ under den modsatte ende af hul at blive lappet. Mens du holder den træ brik på plads med fingrene, skal du fastgøre den til de omkringliggende undergulvet med en magt skruetrækker og skruer til at skabe støtte til krydsfiner patch.

•Sæt træ lim på kanten af krydsfiner, der er blevet forud skårne passer til hullet du lappe. Placer krydsfiner i hullet med den klæbende side vender nedad. Tryk på krydsfiner ned langs omkredsen.

•Skru krydsfiner patch til gulv bjælker og two-by-four placeret nedenunder.

Uddelingen din gulvmaterialer over undergulvet.

Tips & advarsler

  • Patch undergulvet med krydsfiner samme tykkelse som det eksisterende undergulvet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com